Καλαϊτζίδης: Τα γκολ από αμυντικές μας παραλείψεις

| |

Στις αμυντικές παραλείψεις της Βέροιας στάθηκε ο προπονητής της Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Συκεγκεκριμένα, για το ματς με τον ΠΑΣ δήλωσε: 

«Με αντίπαλο τον ΠΑΣ, μια ομάδα με πολύ καλή παρουσία και ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή, η Βέροια διεκδίκησε να έχει βαθμολογικά οφέλη, αλλά δεν το κατάφερε, διότι παρότι περιόρισε τις φάσεις που δημιουργεί ο αντίπαλος στις 4-5, οι παραλείψεις και οι αδράνειές μας αμυντικά έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει αυτές τις λίγες φάσεις και να πετύχει δύο τέρματα. Επιθετικά εμείς παρότι είχαμε τις φάσεις που μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε, όχι κλασσικές, αλλά με εξαιρετικές προϋποθέσεις δεν καταφέραμε πετύχουμε ένα τέρμα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Και πριν από τον αγώνα αυτό και μετά, πάλι η προσπάθεια θα είναι συνεχής και δύσκολη.

Το υποδηλώνει και η βαθμολογική μας αυτό. Με την ενίσχυση που θα έχουμε θα προσθέσουμε αγωνιστικά στοιχεία και ανάλογη δυναμική στην ομάδα μας για να πετύχουμε το στόχο. Η εβδομάδα που έρχεται είναι δύσκολη γιατί έχουμε και τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου όπου καλούμαστε να προστατεύσουμε το υπέρ μας σκορ και να πάρουμε την πρόκριση και έναν εξαιρετικής σημασίας αγώνα με τον Πανθρακικό την Κυριακή. Πρέπει να αναδυνταχθούμε γιατί η ομάδα έχει την αγωνιστική δυναμική, που θα της επιτρέψει να παραμείνει στην κατηγορία».

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Το μυαλό στο πρωτάθλημα

Καλαϊτζίδης: Για βαθμολογικά οφέλη με Πανιώνιο

Επόμενη