Καλαϊτζίδης: «Πιστεύουμε στην παραμονή»

| |

Πεπεισμένος πως η Βέροια θα παραμείνει στην Super League στο τέλος της εφετινής σεζόν, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη. Ο Καλαϊτζίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη του Κυπέλλου:
«Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εμείς θέλουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Ωστόσο, αυτή η νίκη προσδίδει την αξία κάθε ομάδας. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Βέροια πέρασε στους «8» του Κυπέλλου και η πρώτη φορά που η ομάδα κέρδισε μέσα στην Ξάνθη. Κυνηγάμε και διεκδικούμε οτιδήποτε δημιουργεί καλύτερο προφίλ στην ομάδα. Όσον αφορά στον αγώνα, είναι αλήθεια ότι το γρήγορο γκολ βοήθησε αρκετά, αλλά η γενική εικόνα της ομάδας, έδειχνε ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το πρωτάθλημα:
«Βεβαίως η βαθμολογική μας κατάταξη δηλώνει ότι χρειαζόμαστε βαθμολογικά οφέλη. Βασικός στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία, για αυτό αγωνιζόμαστε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο,η αγωνιστική παρουσία της Βέροιας είναι καλή -αντικειμενικά- και αυτό μας κάνει αισιόδοξους».

Για το πρόγραμμα της Βέροιας από εδώ και στο εξής:
«Στο ποδόσφαιρο δεν επιλέγεις τους αγώνες. Παραδείγματος χάρη με ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θεωρείται πολύ καλό, αλλά με την παρουσία σε αυτά τα παιχνίδια φαίνεται η δυναμικότητα της ομάδας. Για αυτό εμείς θα διεκδικήσουμε όλα τα παιχνίδια, ώστε να μην έχουμε ανάγκη όταν θα αντιμετωπίσουμε τους άμεσους αντιπάλους μας. Θέλουμε να διεκδικήσουμε όσο πιο σύντομα την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία».

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Έναν βαθμό ακόμη

Απάντηση Καλαϊτζίδη στον Αγροτικό Αστέρα

Επόμενη