Καλαϊτζίδης: Πικρία για το αποτέλεσμα

| |

Πικρία για το ισόπαλο αποτέλεσμα, αφού η Βέροια δικαιούνταν τη νίκη, εξέφρασε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της “Βασίλισσας” Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

«Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι περιορίσαμε στο ελάχιστο τις ικανότητες των παικτών του ΠΑΟΚ να μας απειλήσουν. Αμυντικά λειτουργήσαμε πολύ καλά. Στην επίθεση όμως χάσαμε σημαντικές φάσεις και για το λόγο αυτό δεν βγήκαμε νικητές σήμερα. Τρία τετ α τετ, χαμένο πέναλτι, διπλή απόκρουση τερματοφύλακα και μία απομάκρυνση πάνω στη γραμμή ήταν οι ευκαιρίες μας. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό.Το ματς έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι δεν υπήρχαν ακρότητες και αυτό είναι μήνυμα προς όλους ώστε να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας και τους θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και δύναμη σε εμάς».

Για τις ευκαιρίες της Βέροιας δήλωσε: »Δεν νομίζω ότι η Βέροια έχει χάσει τετοιες ευκαιρίες στο παρελθόν. Έξι φάσεις είναι πολλές. Το πιο σημαντικό είναι ότι τις δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις γι’ αυτές τις φάσεις».

Προηγούμενες

Φιλικό με Καλλιθέα θα δώσει η Μελίκη

Κέρδισε τον Δούκα ο Διομήδης

Επόμενη