Καλαϊτζίδης: Περιορίσαμε τον αντίπαλο

| |

Χαρούμενος από την μεγάλη της Βέροιας ήταν ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Σχολιάζοντας την εξέλιξη του ματς είπε:

«Αντίπαλός μας σήμερα ο ΠΑΟ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Με την αλλαγή προπονητή είχε εξαιρετικές εμφανίσεις. Αμυντικά περιορίσαμε τον αντίπαλο. Πιέσαμε ψηλά στην αντίπαλη επίθεση και εμποδίσαμε την ανάπτυξη του ΠΑΟ, αποτρέψαμε τις αντεπιθέσεις, δεν αφήσαμε τους μεσοεπιθετικούς του να φτάσουν σε θέσεις εκτέλεσης. Ήμασταν καλοί στις στατικές φάσεις. Στην επίθεση με καλές συνεργασίες είχαμε καλές φάσεις εκτέλεσης και αξιοποιήσαμε τρεις από αυτές και φτάσαμε στη νίκη. Προτεραιότητά μας να δημιουργήσουμε την αγωνιστική δυναμική για να είμαστε ανταγωνιστική με όλους. Η αγωνιστική πειθαρχεία και η προσπάθειά μας θα πρέπει να είναι σύμμαχοι μας για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις.

Επόμενο ματς με Θρασύβουλο και θέλουμε να προχωρήσουμε και σε αυτό το θεσμό. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο που είχε πολλά χρόνια να χαρεί τέτοια νίκη και στον πρόεδρό μας που μέχρι σήμερα δεν πήρε τέτοιες χαρές.

Έρχονται Χριστούγεννα και επιθυμώ να ξεπεράσουμε την κρίση σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο. Με ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

Σε ερώτηση αν περίμενε τόσο άνετη νίκη, απάντησε: «Περίμενα να διατηρήσουμε επίπεδο προσπάθειας, να δημιουργήσουμε φάσεις και να φτάσουμε σε φάσεις εκτέλεσης. Σας το είχα πει ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα βρούμε και το γκολ. Είπα στους παίκτες να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Προηγούμενες

Πήρε το ντέρμπι η Νάουσα

Ξεκινούν και οι μικροί της Βέροιας

Επόμενη