Καλαϊτζίδης: Παίρνουμε δύναμη από τη νίκη

| |

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της Βέροιας κόντρα στον Πανθρακικό ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της “Βασίλισσας” Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Στις δηλώσεις του επεσήμανε: 

“Στο σημαντικότατο, βαθμολογικά αγώνα, με τον Πανθρακικό, μια ομάδα με ικανότητα στελέχη και πολύ καλή παρουσία, η Βέροια αμυντικά κινδύνευσε ελάχιστα και επιθετικά έλεγξε τον ρυθμό και με συνεργασίες δημιούργησε φάσεις εκτέλεσης κι έφτασε σε δυο από τις ευκαιρίες της στο γκολ. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα και απέκτησε ψυχολογία και δύναμη για την συνέχεια. Κάναμε ένα ακόμη βήμα να υλοποιήσουμε τον υψηλό μας στόχο και παράλληλα απόδείξαμε την ικανότητα των στελεχών μας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που μας στήριξαν. Οι φίλαθλοι της Ημαθίας, πρέπει να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια”.

Για τις μεταγραφές το προπονητής της Βέροιας είπε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση δίοτι η ομάδα είχε έξι αποδεσμεύσεις και άλλοι 3-4 δεν μπορούνν να βοηθήσουν. “Χάσαμε τον Βεργώνη και μέχρι το τέλος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει. Είμαστε μείον 11 στελέχη από την αρχή. Ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει. Προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα τελευταία χρονικά περιθώρια που μας δίνει ο νόμος για να εντάξουμε στην δύναμή μας παίκτες”. Ο κ. Καλαϊτζίδης είπε ακόμη ότι οι μεταγραφές δεν έγιναν νωρίτερα γιατί άλλοι κρίθηκαν ακριβοί, με κάποιους άλλους υπήρξε κακός συντονισμός για να αποκτηθούν την τελευταία στιγμή και κάποιοι άλλοι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα.

Για το θέμα του Καφέ είπε ότι “έχουν γίνει προσπάθειες από εμένα και στελέχη της ομάδας αλλά και διοικητικής πλευράς να επιστρέψει ο Καφές. Δεν μας περισσεύει κανείς”.

Προηγούμενες

Πρόβλημα με Ίσραελ

Βέροια: Στα 10 ευρώ το εισιτήριο

Επόμενη