Καλαϊτζίδης: «Να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της ΑΕΚ»

| |

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τόνισε πως η Βέροια θα πρέπει να αναδείξει τις αδυναμίες της ΑΕΚ για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ο αγώνας που κάνουμε από τότε που ανέλαβα την ομάδα είναι συνεχής και αδιάλειπτος και έτσι θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί η παραμονή θα κριθεί οριακά. Πρέπει να καταθέσουμε όλη τη γνώση και την ικανότητα που έχουμε για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του αντιπάλου και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού της Βέροιας.

«Η ΑΕΚ είναι μία νέα ομάδα με πολύ ενθουσιασμό και πολλή βοήθεια από το φίλαθλο κοινό της, αλλά εμείς πιστεύω πως έχουμε την αγωνιστική δυναμική για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα μειονεκτήματά της ΑΕΚ» τόνισε κα συνέχισε:

«Είχαμε απογοήτευση μετά το ματς με τον ΟΦΗ αλλά επειδή ο αγώνας συνεχίζεται, δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα καινούριο παιχνίδι και ταυτόχρονα την ευκαιρία να κατακτήσουμε ότι δεν μπορέσαμε την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο λόγος που η Βέροια διεκδικεί την παραμονή της για τόσο μεγάλο χρόνο, είναι πως αντιλαμβανόμαστε τα ίδια πράγματα μαζί με τους παίκτες, έχουμε τα ίδια θέλω και τις ίδιες προσδοκίες.

Η εκτίμησή μου είναι πως η παραμονή θα κρίνεται μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Αυτό που βλέπω είναι πως ανεβαίνει συνέχεια το όριο των βαθμών για να μείνει μια ομάδα στην κατηγορία».

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

Επόμενη