Καλαϊτζίδης: Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση

| |

Στο ότι η Βέροια ήταν ανώτερη στο ματς συμφώνησαν στις δηλώσεις τους οι δυο προπονητές, Στάθης Σταθόπουλος και Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το ματς της “Βασίλισσας” με τον Θρασύβουλο για το κύπελλο. Ο τεχνικός του Θρασύβουλου Στάθης Σταθόπουλος μίλησε πρώτος και δήλωσε:

“Η Βέροια ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Το αποτέλεσμα δίνει ένα ενδιαφέρον στον επαναληπτικό. Η Βέροια καλύτερη. Εμείς με αμυντική τακτική προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα ατού της Βέροιας. Εύχομαι κάθε επιτυχία”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμφώνησε: “Θα συμφωνήσω με τον κ. Σταθόπουλο. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Άλλες φορές λόγω τύχης και άλλες λόγω ικανότητας δεν σκοράραμε. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες για να τους αξιολογήσουμε για το μέλλον. Η πρόκριση ανοιχτή. Έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σημασία για εμάς έχει το ματς με τον ΠΑΟ την Κυριακή, γι αυτό τον λόγο κάναμε πολλές αλλαγές”.

Σε ερώτηση για την δυστοκία της Βέροιας ο κ. Καλαϊτζίδης σχολίασε: “Δημιουργούμε ευκαιρίες με καλές συνεργασίες. Περνάμε μια φάση που πιστεύω ότι θα την ξεπεράσουμε. Θα με ανησυχούσε αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες”.

 Σε ερώτημα αν η Βέροια αναζητά επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, ο τεχνικός της Βέροιας απάντησε: “Στις σκέψεις μας είναι να εντάξουμε έναν ποδοσφαιριστή σε κάθε θέση. Πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο ώστε αυτοί που θα έρθουν να μπουν και να βοηθήσουν άμεσα”.

Εκ μέρους των παικτών της Βέροιας ο Νίκος Γεωργέας υποστήριξε: “Σήμερα παίξαμε καλά για 90 λεπτά. Μας έλειπε το γκολ. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το ματς με τον ΠΑΟ. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε. Μετά το ματς θα κοιτάξουμε και πάλι το κύπελλο”.

Εκ μέρους των παικτών του Θρασύβουλου, ο Σύρος είπε: “Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια διαχείριση του χρόνου ανάμεσα στους παίκτες. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση. Η Βέροια ήταν ανώτερη σήμερα και σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις”.

Προηγούμενες

Και τα δυο βραβεία στον Τάτο

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προπονητής της Βέροιας

Επόμενη