Καλαϊτζίδης: Μας δίνει πνευματική διαύγεια το αποτέλεσμα

| |

Ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα εμφανίστηκε στις δηλώσεις ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Συγκεκριμένα, για το ματς και το τι σημαίνει το αποτέλεσμα για την Βέροια δήλωσε:

“Αντίπαλός μας σήμερα ήταν η Κέρκυρα, η οποία στο 1/3 της σεζόν είχε καλή παρουσία κι εξίσου καλή βαθμολογική συγκομιδή, σε αντίθεση με εμάς που τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Πρέπει να έχουμε προτεραιότητα το να δημιουργήσει η ομάδα εκείνη την αγωνιστική δυναμική που να της επιτρέπει να έχει βαθμολογικά οφέλη, αν είναι δυνατόν σε κάθε αγώνα.

Το αγωνιστικό μας πλάνο στόχευε αφενός να μην μπορέσουν να δημιουργήσουν επιθέσεις οι αντίπαλοι ξεκινώντας από την άμυνά τους γι αυτό η άμυνά μας ξεκινούσε από την αντίπαλη περιοχή, και δεν επιτρέψαμε την Κέρκυρα να κάνει καμιά κόντρα επίθεση. Χωρίς να δημιουργήσουμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια στατική φάση. Στο δεύτερο μέρος η συνεχής κατοχή μπάλας μας έδωσε την δυνατότητα να ελέγχουμε και να ορίζουμε τον αγώνα. Μπορεί να μην κάναμε φάσεις αλλά καταφέραμε να αξιοποιήσουμε μία. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει πνευματική διαύγεια, σημαντικός παράγοντας για να μπορέσουμε να δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα, για το επόμενο ματς, από το οποίο θέλουμε βαθμολογικά οφέλη”.

Προηγούμενες

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προπονητής της Βέροιας

Εχθρική διαιτησία

Επόμενη