Καλαϊτζίδης: Θέλαμε βαθμολογικά οφέλη

| |

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του έμεινε ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι θα ήταν καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναγεννηθεί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι άλλες ομάδες που δεν τα πήγαν καλά φέτος.

“Διαφορετικά επιθυμούσαμε να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θέλαμε να είχαμε μια καλή παρουσία και ταυτόχρονα βαθμολογικά οφέλη. Πετύχαμε μόνο το πρώτο γιατί ενώ παίζαμε με 10 παίκτες για 50 λεπτά και ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και μετά το 3-2 να δημιουργήσουμε και πάλι καταστάσεις για την ισοφάριση.

Όπως προείπα το αριθμητικό μας μειονέκτημα δεν μας επέτρεψε να ολοκληρώσουμε αυτό που θέλαμε αγωνιστικά. Εκτιμώ ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν. Το σημαντικό για μας είναι ότι στα αποδυτήρια και στο διοικητικό κομμάτι υπάρχουν στελέχη ικανά τα οποία μας βοήθησαν να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας.

Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο επιθυμούν ο Παναθηναϊκός και οι άλλες ομάδες που δεν είχαν καλές επιδόσεις φέτος να αναγεννηθούν για να δημιουργήσουμε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα.

Και εγώ επιθυμώ αυτό γιατί είμαι ένας άνθρωπος επαγγελματίας στο χώρο. Θα είναι για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Επιθυμώ να είναι καλύτερη η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό και τις άλλες ομάδες στη νέα σεζόν”.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: K17

Τα αποτελέσματα στο Κ20

Επόμενη