Καλαϊτζίδης: Η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητές της

| |

Ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης στάθηκε στον αμυντικό προσανατολισμό των Κρητικών που είχε ως αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Συγκεκριμένα τόνισε:

“Η Βέροια, με αντίπαλο τον Πλατανιά, μια ομάδα σε υψηλότερη βαθμολογική θέση και αξιομνημόνευτη αγωνιστική παρουσία μέχρι στιγμής, επέλεξε να οργανώνει την άμυνά της ψηλά στο αντίπαλο γήπεδο για να περιορίσει την δυνατότητα του αντιπάλου να οργανώνει επιθέσεις από τον χώρο άμυνάς του, και στο υπόλοιπο γήπεδο άμυνα πάνω στην μπάλα για να μην αφήσουμε τους εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς του Πλατανιά, να φτάσουν σε φάση εκτέλεσης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, λίγες φορές να έρθουν οι αντίπαλοί μας σε πλεονεκτικές θέσεις και να κινδυνεύσουμε.

Εξίσου καλά ήμασταν και στις στατικές φάσεις που στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε προβλήματα. Επιθετικά, η παρουσία μας ήταν σε πολλά χρονικά διαστήματα καλή, καταφέραμε με συνεργασίες να φτάσουμε σε φάσεις εκτέλεσης. Κορυφαία φάση το πέναλτι αλλά και σήμερα δεν καταφέραμε να σημειώσουμε τέρμα. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα αρχίζει και πιστεύει στις δυνατότητές της. Οι ποδοσφαιριστές έχουν υψηλότατο επίπεδο προσπάθειας και αυτό μας κάνει όλους αισιόδοξους ότι η Βέροια θα παραμείνει στην κατηγορία. Επιθυμώ ο Πλατανιάς να πετύχει τους στόχους του. Εκτιμώ ότι η παρουσία του κ. Αναστασιάδη το εγγυάται αυτό. Εμείς θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο αντίπαλο και δυστυχώς έχουμε και κύπελλο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό και πρέπει να πάρουμε την πρόκριση από το πρώτο ματς και μετά να πάμε στο επόμενο ματς και να φύγουμε με βαθμολογικά οφέλη”.

Σε ερώτηση για τον διαιτητή, ο κ. Καλαϊτζίδης παρότι είπε ότι έχει σε πολλά σημεία διαφορετική άποψη από τις υποδείξεις, δεν έκανε άλλο σχόλιο.

Προηγούμενες

Ξεχωρίζει το Ζαφειράκης – Μελίκη

Δεν υπάρχει ανησυχία για Λόπεζ, Γκιγιέρμο

Επόμενη