Καλαϊτζίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

| |

Ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαιτζίδης υποστήριξε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του δεν κατάφερε να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της στην Τούμπα και έτσι ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, ενώ υποστήριξε πως θα έπρεπε να έχει δοθεί πέναλτι σε ανατροπή του Καλτσά στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

«Ξεκινήσαμε πιέζοντας έξω από την αντίπαλη περιοχή και περιορίσαμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή παρουσία, και αν είχαμε καλύτερη τελική και εκτέλεση, θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάτω από τα στάνταρ μας, με πολλά αβίαστα λάθη, και ο ΠΑΟΚ έφτασε πολλές φορές να εκτελέσει από μέση απόσταση. Γενικώς, παρότι η προσπάθειά μας ήταν καλή, δεν πετύχαμε να πάρουμε βαθμολογικά οφέλη απ’ αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Βέροιας ανέφερε: «Για το ότι δεν είχαμε σήμερα πολλές τελικές προσπάθειες, εμείς τις φάσεις τις δημιουργούμε με συνεργασίες. Στο πρώτο μέρος υπήρχαν 4-5 περιπτώσεις, που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εκτέλεση. Με διαβεβαίωσαν οι ποδοσφαιριστές μου κι επειδή στα αποδυτήρια μας λέμε αλήθειες, ότι η φάση του Καλτσά είναι πέναλτι. Εγώ είμαι μακριά και δεν μπορώ να έχω άποψη, αλλά μένω στην άποψη των ποδοσφαιριστών μου».

Για τη σωτηρία της Βέροιας, ανέφερε: «Η σωτηρία της Βέροιας περνάει και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, αφού δεν πήραμε βαθμούς σήμερα, στρέφουμε την προσοχή μας στα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής, που ενδεχομένως να μας φέρουν στην υλοποίηση του στόχου μας εφόσον νικήσουμε τον Πλατανιά την επόμενη αγωνιστική. Εφόσον το Ατρόμητος – Άρης λήξει στο 1Χ, όπως είναι το φυσιολογικό με βάση την εικόνα των 27 αγωνιστικών, με νίκη επί του Πλατανιά η Βέροια μένει την κατηγορία».

Τέλος, για τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, είναι ορατή η διαφορά, οι παίκτες που ήρθαν, έδωσαν μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερες δεξιότητες και προσδίδουν μεγαλύτερη δυναμική. Βεβαίως ο ΠΑΟΚ έχει διαφοροποιηθεί».

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: “Ανταποκριθήκαμε στην κρισιμότητα του ματς”

Καλαϊτζίδης: Καλή αγωνιστική παρουσία και βαθμούς

Επόμενη