Καλαϊτζίδης: Για βαθμολογικά οφέλη στην Κέρκυρα (vid)

| |

Την πρώτη του συνέντευξη τύπου ως προπονητής της Βέροιας έδωσε την Παρασκευή ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τόνισε:

“Γνώριμο το εργασιακό περιβάλλον για εμένα. Είμαι σε θέση να γνωρίζω τους μισούς παίκτες της ομάδας, από την πρόσφατη επιτυχημένη συνεργασία μας. Αυτή η είναι η καλύτερη αφετηρία που μπορεί να έχει ένας προπονητής που ξεκινά στα μέσα της σεζόν. Το ότι έχουμε μπροστά μας τα 2/3 των αγώνων, δηλώνει ότι έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε για να αποκτήσει η ομάδα εκείνη την αγωνιστική δυναμική που θα της επιτρέπει να κερδίσει εκείνους τους βαθμούς που χρειάζεται για να υλοποιήσει τον στόχο της. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι όταν διαχειριστούμε σωστά το χρόνο, τότε μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί ως επαγγελματίες. Είναι γνωστό ότι από το ίδιο το άτομο (άνθρωπο) πηγάζει και η απώλεια και η σωτηρία. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, πιστεύω ότι το αδικεί η σημερινή βαθμολογική θέση της Βέροιας και είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα θα ανακάμψει”.Για το ματς της Κέρκυρας δήλωσε: “Στον αγώνα με την Κέρκυρα, που έχει τον τελευταίο μήνα θετικά αποτελέσματα, πηγαίνουμε να αγωνιστούμε με στόχο να έχουμε βαθμολογικά οφέλη. Θα μας λείψουν ο τιμωρημένος Καφές και ο Τόμας”.

Σε ερώτηση για το κλίμα στην ομάδα είπε: “Οι παλιοί είναι πεπεισμένοι ότι θα αλλάξουν τα πράγματα ενώ για τους νέους είναι ένας αναγνωριστικός χρόνος”.

Προηγούμενες

Κατέληξε στους έντεκα ο Καλαϊτζίδης

Καλαϊτζίδης: Έχουμε ανάγκη από βαθμούς

Επόμενη