Καλαϊτζίδης: Έχουμε πίστη για παραμονή

| |

Η Βέροια έχει πίστη για την παραμονή στην κατηγορία δήλωσε μετά το ματς, ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης. “Με αντίπαλο μια από τις πληρέστερες ομάδες, η Βέροια είχε υψηλότατο επίπεδο προσπάθειας. Οι καλές συνεργασίες στην άμυνα, μας επέτρεψαν να κινδυνέψουμε σε λίγες φάσεις αλλά ο αντίπαλος πέτυχε γκολ. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες αλλά πήγαμε χωρίς τέρμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, καταφέραμε να αξιοποιήσουμε μια φάση και φτάσαμε στην ισοφάριση. Μια παράληψή μας όμως έδωσε στον αντίπαλο την ευκαιρία να πετύχει το 1-2. Η προσπάθειά μας βρίσκεται στην κορύφωση, ο καθένας πρέπει να συνεισφέρει από το μετερίζι του για τον στόχο., Έχουμε πίστη για τη παραμονή στην κατηγορία”.

Αμέσως μετά, στάθηκε στα λάθη που έγιναν από στελέχη της Βέροιας και δεν εκδόθηκαν τα δελτία των παικτών που αποκτήθηκαν το Δεκέμβρη: “Σε ένα χώρο εργασίας, πρέπει να υπάρχει προστασία της επένδυσης και αξιοποίησης της. Υπήρχαν από το 2004, στελέχη που με τις παραλείψεις τους δημιουργούν προβλήματα, με μικρό και μεγάλο κόστος. Μου έλεγαν ότι θα είχαμε τα δελτία δυο ποδοσφαιριστών (Μπερτίν, Ρουάνο), που ενδεχομένως να μας βοηθούσαν. Πρέπει να αναδειχθεί το φαινόμενο, για να εκλείψει. Δεν μπορεί να μην εκδόθηκαν τα δελτία. Τους είχα μέσα στην αποστολή και τους έσβησα την τελευταία στιγμή. Αν δεν βοηθήσουν όλοι, δεν μπορεί να γίνει δουλειά”.  

Προηγούμενες

Δερμιτζάκης: Δεν είχαμε φρεσκάδα

Η Ένωση πήρε το ντέρμπι

Επόμενη