Καλαϊτζίδης: Έναν βαθμό ακόμη

| |

Ικανοποιημένος και συγκινημένος από τη νέα νίκη της Βέροιας που την φέρνει μια ανάσα πριν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Μιλώντας για τη νίκη επί των Ψαχνών δήλωσε: «Είχαμε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ελέγξαμε τον ρυθμό, δημιουργήσαμε φάσεις στην αντίπαλη εστία και αξιοποιήσαμε δυο από αυτές. Αμυντικά δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στα τελευταία ματς έχουμε συντελεστή γκολ 32-4. Χρειαζόμαστε έναν βαθμό ακόμη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος των αποδυτηρίων. Ο στόχος που βάλαμε με την διοίκηση επιτεύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα». Ερωτηθείς για τον Ολισαντέμπε, είπε ότι διεκδικεί όσκαρ ατυχίας διότι ενώ βρισκόταν σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, τραυματίστηκε ξανά. Σε άλλη ερώτηση, αν θα υπάρξει νέα συνάντηση με τους τοπικούς δημοσιογράφους (με την έννοια αν θα μείνει στην ομάδα) απάντησε: «Η…νεκροψία θα δείξει».

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Φοιρός παραδέχθηκε ότι η Βέροια δίκαια πήρε τη νίκη. «Η Βέροια ήταν σταθερή, σοβαρή κι έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο. Άξιζε την άνοδο. Εμείς ρίχνουμε το βάρος στα εντός έδρας παιχνίδια. Εκτός, με 3-4 απουσίες, δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο γκολ της Βέροιας. Εμείς πανικοβληθήκαμε και δεν βρήκαμε ρυθμό για κάτι καλύτερο. Στο β’ μέρος, με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι αλλά δεν μας βγήκε. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Προηγούμενες

Δεν το παρέλαβε

Καλαϊτζίδης: «Πιστεύουμε στην παραμονή»

Επόμενη