Καλαϊτζίδης: Άλλους τρεις βαθμούς

| |

Ικανοποιημένος από την νίκη της Βέροιας ήταν μετά το ματς ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαλαϊτζίδης. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν ευδιάκριτη η αποφασιστικότητα της ομάδας μας να πιέσει τον αντίπαλο και να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ. Φθάσαμε στη δημιουργία φάσεων, αλλά είχαμε πρόβλημα στις εκτελέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το αποτέλεσμα που θα περιμέναμε. Με το ίδιο πνεύμα, στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε εξαιρετικές ευκαιρίες. Ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση στον αντίπαλο. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με πέναλτι και να κάνουμε το 2-0 σε μία αντεπίθεση. 

Η ομάδα δικαιούται να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα. Με τη νίκη μας αυτή και σε συνάρτηση με τα άλλα αποτελέσματα, εκτίμησή μου είναι πώς δεν θα χρειαστούμε παραπάνω από τρεις βαθμούς για να μείνουμε στην κατηγορία. Υπό την αίρεση πώς δεν θα σημειωθούν εκπλήξεις και κάθε ομάδα θα εισπράξει αυτό που έχει δείξει ως τώρα. Απαιτείται πλήρη συγκέντρωση στους στόχους μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και τον καλούμε και στη συνέχεια να πράξει το ίδιο».

Την Κέρκυρα, στη συνέντευξη Τύπου, δεν εκπροσώπησε λόγω ενός προσωπικού προβλήματος ο τεχνικός του ΑΟΚ Γιάννη Παπακώστα. Ο συνεργάτης του Πέτρος Μίχος, εξηγώντας και το λόγο της απουσίας του Έλληνα τεχνικού, σχολίασε λακωνικά το παιχνίδι και το αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Η σύντομη τοποθέτηση του κ. Μίχου στη συνέντευξη Τύπου: «Ο κ. Παπακώστας, ειλικρινά, είχε ένα πρόβλημα προσωπικής φύσης και δεν ήταν δυνατό να βρεθεί εδώ. Σας ευχαριστώ για την ευγένειά σας. Δεν θα κριτικάρω το παιχνίδι. Υπάρχουν άνθρωποι πιο ψηλά στο ποδόσφαιρο για να το κρίνουν, όπως κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Ίσως αυτή η ήττα για την ομάδα μας να είναι καταδικαστική. Είναι κρίμα για τις προσπάθειες των παικτών μας η εξέλιξη αυτή. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για όσα προσπάθησαν όλο αυτόν τον καιρό. Θα παλέψουν στη συνέχεια με όλη την αθλητική τους δύναμη για το καλύτερο».

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Inspor

«Ο Ολαϊτάν έχει συμβόλαιο με τη Βέροια»

Επόμενη