Καλαϊτζίδης:«Με τη συγκέντρωση θα έρθει η νίκη»

| |

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ο τεχνικός της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο ματς αλλά θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Βέροιας:

«Είναι ο αγώνας που με νίκη μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το στόχο μας πάντοτε σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε αυτή την πίεση από τη μέρα που ήρθα. Ο χρόνος στον οποίο γίνεται ο αγώνας μας αναγκάζει να είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι για να φτάσουμε στη μεθόριο των δυνατοτήτων μας. Εκτιμώ ότι η ομάδα μας έχει το επίπεδο για να τα καταφέρει και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το άγχος που έχει η ομάδα του για την παραμονή στην κατηγορία:

«Έχω ξαναπεί ότι το άγχος είναι δύο ειδών. Το δημιουργικό και το παθολογικό. Εμείς έχουμε το δημιουργικό που μας κάνει αφοσιωμένους και προσηλωμένους στο στόχο μας. Αυτό σου δίνει την προστασία των κεκτημένων και έχεις ανάλογη παρουσία. Το άλλο άγχος σου αποσπά την προσοχή και σε κάνει πιο νευρικό».

Για την εικόνα που έχει για τον Πλατανιά:

«Είναι μία καλή ομάδα, την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Έχει εξαιρετικό προπονητή και θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά βαθμολογικά. Πληροί τις βασικές προϋποθέσεις και θα είναι ένας δύσκολος αγώνας αλλά για μας αυτός είναι ο σημαντικότερος αγώνας της σεζόν».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Στις τελευταίες αναμετρήσεις έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου και μας έχει βοηθήσει στο να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Ελπίζω να μας βοηθήσει και αύριο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Προηγούμενες

Αιγάλεω

Κέρκυρα

Επόμενη