“Καθάρισε” ο Καραλιόπουλος για τη Νάουσα

| |

Ένα γκολ του Καραλιόπουλου στο 44’ήταν αρκετό για τη Νάουσα για να κάμψει την αντίσταση της Αλεξάνδρειας. Οι Ναουσαίοι ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη με 1-0.

Στο πρώτο μέρος η Νάουσα είχε τον έλεγχο, δημιούργησε αρκετές απειλές με καλύτερη το σουτ του Καραλιόπουλου μέσα από την περιοχή στο 19’, το οποίο κατέληξε άουτ. Η υπεροχή της Νάουσας καρποφόρησε στο 44΄, όταν ο Καραλιόπουλος αξιοποίησε την ασιστ του Πίτου και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, η Νάουσα έλεγξε τον ρυθμό και κινδύνευσε μόνο μια φορά στο 61’ όταν ο Χαλβατζής από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Η Νάουσα είχε 3-4 ακόμη ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο 2-0.

Νάουσα: Παπαδόπουλος, Τσίλης Αργυρίου Γρ. (78\ Ζούρκος), Πέϊκος, Πίτος, Πετρίδης, Πασιαλής (60’ Βλαχοδήμος Αδάμος), Αργυρίου Π, Καραλιόπουλος, Τούφας (72’ Βλαχοδήμος Ζ.), Περηφανόπουλος.

Αλεξάνδρεια: Λαμπρόπουλος, Πήχας (73’ Οικονομόπουλος), Μαγκλάρας (46’ Παπαδόπουλος Θ.), Ιτούδης, Αβραμόπουλος, Πέτκος (54’ Πιπιλιάρης Κ.), Ζωγράφος, Χαλβατζής,Τσαλώνης, Θαμνίδης.

Προηγούμενες

Πονάει ακόμη ο Σαμαράς

Χωρίς Μπαργκάν στην Αθήνα η Βέροια

Επόμενη