Κίτσας: Έχουμε έξι τελικούς

| |

Ο Βαλάντης Κίτσας άφησε τον Γενάρη τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και μετακινήθηκε στην γειτονική Καψόχωρα. Η νέα του ομάδα, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ωστόσο βρίσκεται πολύ κοντά στην γραμμή του υποβιβισμού. Μιλώντας για το υπόλοιπο της σεζόν, ο Βαλάντης Κίτσας δήλωσε:

“Η ομάδα έχει 6 τελικούς αρχής γενομένης το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον Άγιο Γεώργιο. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και όλοι μαζί ομάδα και διοίκηση ελπίζουμε να σώσουμε την παρτίδα. Από την πλευρά μου το έχω σαν προσωπικό στόχο να σωθεί η ομάδα γιατί πίστεψε σε εμένα και θέλω να το ανταποδώσω…”

Ο Βαλάντης Κίτσας εξέφρασε και παράπονα για το ματς της περασμένης αγωνιστικής στην Μελίκη: “Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Η Μελίκη ήταν καλύτερη από εμάς μέχρι το 70’. Από εκεί και πέρα ανεβάσαμε την απόδοση μας χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά και για ένα ακόμα παιχνίδι ο διαιτητής ήταν στα χαμένα. Δεν ξέρω τι γίνεται με την ομάδα μου και μας παίζουν τόσο κόντρα. Δυο πέναλτι που σε άλλη ομάδα θα τα έδινε σίγουρα. Το παιχνίδι αυτό πέρασε και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Άγιο Γεώργιο που θα κρίνει πολλά για την ομάδα μου”.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΡΗΣ

Δημοσθένους: Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας

Επόμενη