Κέρδισε τον Κορινό ο Ζαφειράκης

| |

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στα πρωταθλήματα ανδρών και παίδων οι ομάδες μπάσκετ του Ζαφειράκη. Η ανδρική ομάδα νίκησε στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας την ομάδα του Κορινού με σκορ 83-65 , σε μια άτυπη ρεβάνς της ήττας στον πρώτο γύρο. Η ομάδα του Ζαφειράκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με μπροστάρη τον Βασίλη Τσακίρη κατάφερε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας , δίνοντας στον προπονητή της ομάδας την δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του. Ο τραυματισμός του Μάκη Ιωσηφίδη και η μη χρησιμοποίησή του στο δεύτερο ημίχρονο , αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η διακοπή του παιχνιδιού για περίπου είκοσι λεπτά λόγω βλάβης στο ηλεκτρονικό ταμπλό, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Θα πρέπει η διοίκηση του γηπέδου να φροντίσει να διορθώσει άμεσα το πρόβλημα που προέκυψε ώστε η διεξαγωγή του αγώνα να γίνεται ευκολότερη.

Το επόμενο Σάββατο η ομάδα του Ζαφειράκη αντιμετωπίζει στην έδρα της Κρύας Βρύσης.

Σύνθεση ( Πουρλίδας) Καπνάς 4 , Ιωσηφίδης 13 , Μουρατίδης 2 , Ζιάννης 2 , Τσακίρης 27 , Χατζηχαρίσης 5 (1), Γκανάς 5 (1), Σκουλαριώτης 6 , Σιδηρόπουλος 10 , Χειμαριός 5 , Μίλης 4 , Μπάμπος.

Η παιδική ομάδα νίκησε μέσα στην έδρα της Μελίκης με σκορ 45-27 και ολοκλήρωσε με το εκπληκτικό σερί των δώδεκα νικών το πρωτάθλημα της πρώτης φάσης και ετοιμάζεται πλέον για την τελική φάση στην οποία συμμετέχουν ο Πιερικός -Αρχέλαος, ο Βατανιακός , ο Φίλιππος Βέροιας , τα Γιαννιτσά και το Πολύκαστρο.

Σύνθεση ( Ζιάννης – Δεληχρήστος- Τούφας Η.) Μερτζάνης, Χρυσανθάκης, Νίκας , Κομπάκης , Λιόλιος Αναστάσιος , Λιόλιος Γιώργος , Τούφας, Τσακίρης , Τσαλμπούρης , Φίλης , Ψαρράς , Ζαχαριάδης , Μπολιός, Μαρκοβίτης.

Προηγούμενες

Βραχιόλι FLEX LOOP της COLANTOTTE

Κέρδισε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης

Επόμενη