Κέρδισε τον Κορινό ο Ζαφειράκης

| |

Με μεγάλη νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη , νικώντας στην Κατερίνη την ομάδα του Κορινού με σκορ 77 – 63. Η νίκη έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία, γιατί ο Κορινός είναι μια από τις πέντε ομάδες που μέχρι στιγμής δείχνουν ικανές να μπούνε στην τετράδα των πλέι οφ. Ο Ζαφειράκης πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να τον απειλήσει και από την αρχή του αγώνα πήρε διψήφια διαφορά την οποία κράτησε ως το τέλος, με την δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες. Η λήξη του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα στην δεύτερη θέση με 8 νίκες και 2 ήττες, έχοντας στον δεύτερο γύρο τα παιχνίδια με τους άλλους πρωτοπόρους εντός έδρας.
Σύνθεση: Τούφας 4 , Ιωσηφίδης 21 (4) , Μουρατίδης , Ζιάννης 13 , Χρυσανθάκης , Ιατρού 1 , Γκανάς 5 (1) , Σκουλαριώτης 17 (1) , Σιδηρόπουλος 4 , Χειμαριός 2 , Μίλης 10 , Λιόλιος.

Φιλικό παλαιμάχων

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων του Ζαφειράκη και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 4μμ στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας. Στο παιχνίδι θα πάρουν μέρος παίκτες της ομάδας που έπαιξαν στην Β εθνική ( Καρανάτσιος , Σπαθάκης , Παπακώστας , Χατζηστυλλής , Χατζηιωάννου ) αλλά και της εφηβικής ομάδας που πήρε δύο πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ ( Τσιάπας , Τζημουλίκος , Σταματίου , Καρανικόλας , Νάτσιος , Πουρλίδας ) . Μετά την λήξη του παιχνιδιού θα ακολουθήσει γεύμα στην ταβέρνα ΠΕΣΤΡΟΦΑ για την ομάδα του Ηρακλή , μιας και ο εκ των ιδιοκτητών κ Μέρκος Μπρούβαλης ήταν ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα για την διεξαγωγή του αγώνα. 
 

Προηγούμενες

Κέρδισε ο Ζαφειράκης στην Αλεξάνδρεια

Σε νέα γραφεία η Λέσχη Αυτοκίνητου Νάουσας

Επόμενη