Κέρδισε τον Καμπανιακό η Νάουσα

| |

Φιλική νίκη σημείωσε στην Χαλάστρα επί του Καμπανιακού η Νάουσα. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου έδειξε ότι βρίσκεται σε υψηλή φόρμα και επικράτησε με 2-4. Τα τέρματα των Ναουσαίων σημείωσαν οι Πέικος, Γασπαράτος, Πιπινίκας, Καραμεταξάς.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν:Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Ιορδανίδης, , Αργυρίου Π, Αργυρίου Γρ., Καραλιόπουλος, Πασχάλης, Γασπαράτος, Παπαδής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:Μπουμπουλέντρας, Κελεσίδης, Ζούρκος, Θεοδωρόπουλος, Νίκου, Καραμεταξάς, Παραστατίδης, Πιπινίκας, Ιωαννίδης, Σαμαράς, Μουρίκι.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

3ο λεπτό: Από το ύψος του κόρνερ ο Γασπαράτος κάνει σέντρα σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

10ο λεπτό:  Τετ α τετ του Καμπανιακού και πολύ καλή απέκρουση του Παπαδόπουλου

19ο λεπτό:  Ο Πέικος με ένα πολύ εντυπωσιακό και έξυπνο σουτ, από το κέντρου του γηπέδου, βλέποντας τον Κελπέκη έξω από τα δοκάρια του ανοίγει το σκορ σημειώνοντας το 0-1.

25 λεπτό:  Δυνατό σουτ του Γασπαράτου έξω από την περιοχή, που καταλήγει όμως στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Καμπανιακού.

31ο λεπτό:  Πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση από τον Καραλιόπουλο, δυσκολεύοντας τον Κελπέκη ο οποίος κάνει την απόκρουση του αγώνα βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

40ο λεπτό:  Κάθετη μπαλιά από τον Γρ. Αργυρίου στον Πασχάλη, πρόλαβε ο Κελπέκης.

45ο λεπτό:  Αντεπίθεση του Καμπανιακού, πολύ καλή έξοδος από τον Παπαδόπουλο.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

50ο λεπτό:  Ο Πασχάλης Αργυρίου κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί με επιτυχία ο Γασπαράτος  κάνοντας το 0-2.

56ο λεπτό:  Μετά από λάθος της άμυνας της Νάουσας και από πλάγια ο Καμπανιακός μειώνει σε 1-2

71ο λεπτό:  Ο Καμπανιακός ισοφαρίζει με πολύ ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής και αριστερά, κάνοντας το 2-2.

77ο λεπτό:  Σε απευθείας φάουλ του Καμπανιακού και από αριστερά εκτός περιοχής αποκρούει σωτήρια ο Μπουμπουλέντρας.

80ο λεπτό:  Μετά από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου ο Νίκου με ωραία assist βρίσκει κάθετα τον Πιπινίκα και αυτός με ωραίο σουτ σημειώνει το 2-3. 

89ο λεπτό:  Σε σουτ του Παραστατίδη μέσα στην περιοχή η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυντικού και ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα  στη γωνία ο Καραμεταξάς κάνοντας το σκορ 2-4.

Επίσημη φωτογράφηση για τον ΦΑΣ

Την Πέμπτη 4/10 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.Σύντομα θα δείτε στο site τόσο τις προσωπικές φωτογραφίες των παικτών όσο και τις ομαδικές.

Ευχαριστήριο για το Στέφανο Βαδόλα

Η Διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσας ευχαριστεί θερμά τον κο Στέφανο Βαδόλα για το δείπνο που πρόσφερε στους ποδοσφαιριστές του ΦΑΣ Νάουσα την Τετάρτη 26/9 στο εστιατοριό του ,”Χάραμα”, στο Αρκοχώρι.

Προηγούμενες

Συμπεθέρης: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Επόμενη