Κέρδισε την Μελίκη ο Ζαφειράκης

| |

Στο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής, στην Α’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, μεταξύ του Ζαφειράκη και της Μελίκης, νικητής αναδείχθηκε η ομάδα της Νάουσας με σκορ 75-73. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες . Διεξήχθη μπροστά σε φίλους και των δύο ομάδων, οι οποίοι ήταν και αρκετά εκδηλωτικοί , δίνοντας στις δύο ομάδες την ώθηση να παίξουν όμορφο μπάσκετ.

Ο νικητής του αγώνα κρίθηκε από την ευστοχία στις βολές και κυρίως από το πάθος για την νίκη. Πρώτος σκόρερ του Ζαφειράκη ήταν ο Ιωσηφίδης με 23 πόντους αλλά αυτός που έδωσε την ώθηση για την μεγάλη νίκη ήταν ο Βασίλης Τσακίρης, ο οποίος ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης είχε υποστεί διάστρεμμα, κουτσαίνοντας ουσιαστικά, μπήκε στον αγώνα τα τελευταία 13 λεπτά και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την νίκη.

Με την λήξη του πρώτου γύρου, ο Ζαφειράκης βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ισόβαθμος με την ομάδα της Μελίκης, και πολύ κοντά πλέον στην επίτευξη του στόχου του, την είσοδο δηλαδή στην τετράδα των play -off.

Σύνθεση:( ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ) ΜΥΛΩΝΑΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ 23 (2), ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΖΙΑΝΝΗΣ 9, ΤΣΑΚΙΡΗΣ 9,ΧΑΤΖΗΧΑΡΙΣΗΣ 17(1), ΓΚΑΝΑΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 6, ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ 10, ΣΠΟΡΕΛΑΣ , ΜΙΛΗΣ 1, ΚΑΠΝΑΣ.

Η παιδίκη ομάδα του Ζαφειράκη νίκησε εντός έδρας την Αλεξάνδρεια με σκορ 40-30.

Η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη,μέσω του προπονητής της, εύχεται σε όλλους καλές γιορτές,ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία και εκπλήρωση των στόχων που έχει θέση ο καθένας στην προσωπική του ζωή.

Προηγούμενες

Κέρδισε εύκολα το Πανόραμα ο Φέρωνας

Αναστασιάδης: Να χαρώ ή να λυπηθώ;

Επόμενη