Κέρδισε στη Νάουσα η Ένωση

| |

Φιλική ρεβάνς από τη Νάουσα πήρε η Ένωση Αποστόλου Παύλου. Στο φιλικό που έγινε στη Νάουσα κέρδισε με 0-1. Οι Μακροχωρίτες ήταν καλύτεροι και επικράτησαν με τέρμα του Τάσου Τσακαλίδη στο 32’.

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν με κομπίνα ένα κόρνερ, με τους Συμεωνίδη, Σαρηγιαννίδη, η μπάλα έφτασε στον Τάσο Τσακαλίδη μέσα στην περιοχή και με σουτ έγραψε το 0-1. Ο Τσακαλίδης νωρίτερα, στο 22’ είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μαυριδόγλου στο 56’, αλλά ο Σαρηγιαννίδης εκτέλεσε άουτ. Η Ένωση είχε και άλλες ευκαιρίες, σε αντίθεση με τη Νάουσα που κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Διαιτητής: Βρέσκας

ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος (46’ Μπουμπουλέντρας), Πουλγουρίδης (60’ Κελεσίδης), Περηφανόπουλος, Πέικος (70’ Ζούρκος), Ιορδανίδης (65’ Νίκου), Καραμεταξάς, Καραλιόπουλος, Πιπινίκας, Γασπαράτος (75’ Μουρίκης), Αργυρίου Γ. (73’ Αργυρίου), Πασχάλης.

ΕΝΩΣΗ: Σταματέλος, Θ. Συμεωνίδης (55’ Γεωργίου), Σαρηγιαννίδης, Σαλέπης (46’ Μαυριδόγλου), Ζαρογιάννης, Πιέτρα (60’ Μάλτος), Τσακαλίδης Τ., Βελλίνης (75’ Φέιμ), Βούλγαρης (46’ Τσακαλίδης Γ.), Θεοδωρίδης (60’ Μπάκανος), Ξαγοράρης (75’ Συμεωνίδης Γ’.)

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΚΑΡΥΔΑΣ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΕΝΩΣΗ

Επόμενη