Κέρδισε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης

| |

Δύο μεγάλες νίκες των ομάδων ανδρών και παίδων επί των αντίστοιχων ομάδων της Έδεσσας, περιελάμβανε το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες μπάσκετ του Ζαφειράκη.

Η ανδρική ομάδα σε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσει ώστε να εξασφαλίσει από τώρα την είσοδό της στην τετράδα των πλέι -οφ και με απόντες τους Ζιάννη, Μυλωνά , Βάιγκαντ και με τραυματία τον Γκανά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, νίκησε με σκορ 72-50. Το παιχνίδι λόγω της χρησιμοποίησης άμυνας ζώνης επί 40 λεπτά από την ομάδα της Έδεσσας κύλησε σε ρυθμούς υποτονικούς χωρίς να παρουσιάσει στο κοινό που το παρακολούθησε το θέαμα που θα περίμενε.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ζαφειράκης αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Λιτόχωρου,σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Σύνθεση (Πουρλίδας) Καπνάς , Ιωσηφίδης 12 (2) , Μουρατίδης 12(3), Βαδόλας 2, Τσακίρης 15, Χατζηχαρίσης 6 (1), Γκανάς , Σκουλαριώτης 5, Σιδηρόπουλος 12,Σπορέλας 2, Μίλης 5, Χειμαριός 1.

Το παιδικό

Η παιδική ομάδα με την δέκατη συνεχόμενη νίκη που πέτυχαν αυτή την φορά στην έδρα της Έδεσσας με σκορ 26-60 και σε συνδιασμό με την νίκη του Φιλίππου επί του ΑΟΚ Βέροιας, έφερε την ομάδα του Ζαφειράκη ουσιαστικά στην τελική φάση των παίδων.Η δουλειά του προπονήτη της ομάδας Ζιάννη Σταύρου αλλά και των βοηθών του Γιώργου Δεληχρήστου και Ηρακλή Τούφα, σε συνδιασμό με την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών, έχει δημιουργήσει μία ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες.Ήδη με την ανδρική ομάδα προπονούνται 5 παίκτες και δεν θα αργήσει η μέρα που θα παίξουν και σε αυτήν.

Προηγούμενες

Κέρδισε τον Κορινό ο Ζαφειράκης

Στο Λιτόχωρο ο Ζαφειράκης, μέσα η Μελίκη

Επόμενη