Κέρδισε και τον Αίαντα ο Φίλιππος

| |

Με νίκη συνέχισε την πορεία του ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες κέρδισαν άνετα τον Αίαντα Ευόσμου με 59-46 και συνεχίζουν την πορεία τους προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Το σκορ κρατήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με τις δυο ομάδες να είναι άστοχες στα ελεύθερα σουτ. Ο Φίλιππος είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το ματς και το πάνω χέρι στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο επέβαλε τον ρυθμό του και ξέφυγε στο σκορ, που του επέτρεψε να φτάσει σε μια άνετη νίκη που τον έφερε στην πρώτη θέση.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Ράπτη στον αριστερό αστράγαλο στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου. Ο παίχτης μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταφέρθηκε στο Γ.Ν Βέροιας για ακτινογραφία και μια πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του.

Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Φιλίππου ο Ευθύμης Κοθράς με 16 πόντους και ο Κώστας Πάλλης με 15.

Διαιτητές : Φακίτσας και Πιτσίλκας

Δεκάλεπτα : 17-12, 25-24, 39-34, 59-46

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας – Μπλατσιώτης) : Χρυσόπουλος 13(1), Ράπτης 2, Κασάμπαλης 2, Κοθράς 16, Τριχόπουλος 4, Μπρόζος 7(1), Πάλλης 15, Φύκατας, Τσεσμετζής, Τσιόγκας.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ (Χατζούλης): Δεμερτζής 2, Βάσκος, Ηλιάδης 2, Τεπετίδης 8(1), Μαυρίδης 9(1), Γυμνόπουλος 13(1), Παπαβασιλείου, Τασιούδης 5, Αμούτζιας, Ντάλλης 2, Σταύρου 5.

Προηγούμενες

Φίλιππος: Δείπνο της διοίκησης στην ομάδα

Silver V Shirt

Επόμενη