Κέρδισαν το κύπελλο οι παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας

| |

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαίρου στο γήπεδο Κολινδρού. Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Παλαίμαχοι Αλεξανδρείας, δεύτεροι τερμάτισαν οι Βετεράνοι Ανατολικού Θεσσαλονίκης, ακολούθησαν οι Επίλεκτοι Πιερίας και οι Βετεράνοι Μενεμένης. 

Στον αγώνα με τους Επίλεκτους Πιερίας οι Παλαίμαχοι  Αλεξάνδρειας επικράτησαν 2-0 με τέρματα του Γιουρόπουλου και του Διτσόλα. Αγωνίστηκαν για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας οι:

Παρταλίδης, Μπιτόπουλος, Καλυβιώτης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Διτσόλας, Τσογιάννης, Παπαδόπουλος, Γιουρόπουλος, Πουαρίδης, Σωτηριάδης. 

Στην αναμέτρηση με τους Βετεράνους Ανατολικού Θεσσαλονίκης οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας επικράτησαν 1-0 με γκολ του Πουαρίδη. Αγωνίστηκαν για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας οι: Πανταζόπουλος, Μέκκας, Κυτούδης, Καραμούσας, Μπουκουβάλας, Μουταφίδης, Χαμαλίδης, Τσογιάννης, Διτσόλας, Πουαρίδης, Γιουρόπουλος. 

Απουσίαζε ο Πρόεδρος και Προπονητής Μαστοροδήμος Κώστας, στον οποίο και στη μνήμη του αδελφού του, χάρισαν το κύπελλο οι Παλαίμαχοι της Αλεξάνδρειας.

πηγή: Αλεξάνδρεια – Γιδάς

Προηγούμενες

ΣΧΟΒ: Στο οροπέδιο κρεββάτια

Προπονητής έως το Σάββατο

Επόμενη