Κέρδισαν την Κοζάνη οι κορασίδες του Ποσειδώνα

| |

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας πραγματοποίησαν μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση και πέτυχαν την έβδομη (7η) κατά σειρά νίκη τους, σφραγίζοντας την πρώτη θέση του ομίλου. «Θύμα» του αυτή τη φορά η πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του ΑΣ Κοζάνης, βασική διεκδικήτρια της πρώτης θέσης του ομίλου. Τα κορίτσια του Ποσειδώνα βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, όμως αντέδρασαν σωστά και τελικά πέτυχαν τη δύσκολη νίκη. Τα σετ (21-25, 25-18, 21-25, 25-11 και 15-12).

Πλήθος φιλάθλων παρακολούθησε το παιχνίδι οι οποίοι απήλαυσαν το όμορφο βόλεϊ και καταχειροκρότησαν τα κορίτσια του Ποσειδώνα που έδειξαν όχι μόνο αγωνιστική αρτιότητα αλλά και πολλά ψυχικά αποθέματα.

Το ερχόμενο Σάββατο 10/11 η ομάδα του Ποσειδώνα επισκέπτεται τα Γρεβενά για παιχνίδι με την τοπική ομάδα. Από την ομάδα της Βέροιας διέπρεψε η Μπέλλα Ιωάννα και διακρίθηκαν οι Ζησιού Κορνηλία και Τσιάμη Φρίντα.

Σύνθεση: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κιρμανίδου Μαρία, Μπέλλα Ιωάννα, Τσιάμη Φρίντα, Ζησιού Κορνηλία, Ιωακειμίδου Ρωξάνη, Παπαδημητρίου Αθηνά (αρχική εξάδα), Αξιώτη Αγγελική, Τσακελίδου Κωνσταντίνα, Μούμου Νικολέττα, Λίκα Άννα, Σεραφείμ Φρόσω και Τσίπα Ελισσάβετ (libero).

Προηγούμενες

Πρωτιά για Άγγελο Κώττια

Προκήρυξη εποχικής εκμίσθωσης των 3-5 Πηγαδιών

Επόμενη