Κέρδισαν την Αλεξάνδρεια τα Λευκάδια

Τα Λευκάδια με ένα τέρμα του Παπαστεργίου στην επανάληψη έκαμψαν την αντίσταση της Αλεξάνδρειας και κέρδισαν με 1-0.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8’. Ο Καλαϊτζίδης εκτέλεση το φάουλ, ο Κύρου απόκρουσε, το «ριμπάουντ» πήρε ο Σιδηρόπουλος που με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην επαναφορά της ο Λεκάκης από κοντά σούταρε μόλις έξω. Στο 22′ ο Πίτος έκανε το πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 
Στο 45’ τα Λευκάδια έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Σιδηρόπουλος ως τελευταίος ποδοσφαιριστής μάρκαρε τον Κίτσα και αποβλήθηκε απευθείας. Στο 45’ ο Πετρίδης είδε τον Κύρου εκτός θέσης και με λόμπα προσπάθησε να τον «κρεμάσει», αλλά πάνω στη γραμμή έδιωξε με κεφαλιά ο Μυλωνάς.

Στο 50’ ο Πετρίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Πίτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 67’ ο Πίτος με διαγώνια σέντρα βρήκε τον Παπαστεργίου που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Μαλέσιος (46’ Κωνσταντινόπουλος), Κοτζαχρήστος, Λεκάκης, Πρ. Μισαηλίδης, Π. Μισαηλίδης, Πίττος, Σιδηρόπουλος, Μαριορίδης (82’ Τσάλμας), Γιόφτσης (42’ Παπαστεργίου), Πετρίδης, Καλαϊτζίδης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κύρου, Παπαδημητρίου (71’ Χατζηβασιλειάδης), Μυλωνάς, Πιπιλιάρης, Κεστελίδης, Αραμπατζής (63’ Αβραμίδης), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος (46’ Αραπέλης), Κίτσας, Τεπετός, Χαλβατζής