Κέρδισαν οι Παίδες με 3-0

| |

Άλλη μια νίκη που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν οι «πιτσιρικάδες» του Λυμούση, κερδίζοντας το αξιόμαχο συγκρότημα των Γρεβενών με 3-0. Η ομάδα των Γρεβενών παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθώντας να αποσπάσει τον πρώτο βαθμό τους, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς μεγάλη ευκαιρία από τις δυο ομάδες. Η ομάδα των Παίδων της ΕΠΣ Ημαθίας είχε την κατοχή της μπάλας, έβγαζε αυτοματισμούς, αλλά στα τελειώματα υπήρχε έντονο πρόβλημα. Στο δεύτερο μέρος ο Λυμούσης με τις αλλαγές που επιχείρησε προσπάθησε να δώσει περισσότερη ευελιξία στο επιθετικό κομμάτι, αφού από την αρχή πήραν πάλι την κατοχή και έβγαιναν με περισσότερη ευκολία στην επίθεση. Ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε, αφού οι Βύζας και Τάκος έδωσαν στην ομάδα τους την ζωντάνια που έλειπε στο πρώτο μέρος. Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες της ΕΠΣ Ημαθίας συνεχίζουν να βγάζουν ωραίους συνδιασμούς, ώσπου ήρθε το 62’ λεπτό που ο Βύζας συνεργάστηκε άψογα με τον Τάκο και με ατομική προσπάθεια άνοιξε το σκόρ γράφοντας το 1-0. Στο 72’ ήταν η σειρά του Καραγιάννη να εκμεταλλευτεί ασθενή απόκρουση του Γράβαλου και από κοντά να γράψει το 2-0. Το σκορ έκλεισε με ωραία προσπάθεια και σουτ ο Χρυσόπουλος στο 76’ και εάν οι επιθετικοί της Ημαθίας ήταν περισσότερο ομαδικοί στην τελική προσπάθεια. θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά να ανέβει ο δείκτης του σκορ σε υψηλότερα επίπεδα. Διαιτητής ο κ. Καρατζάς με βοηθούς τους Θεοδωρόπουλο και Κεσίσογλου.

ΗΜΑΘΙΑ: (Αντ. Λυμούσης) Σαφαρίκας, Σουγκάρης, Τσιότρας, Ποζιάδης, Λύτης, Χρυσόπουλος, Χαρπίδης (68’ Μίλης), Ρηγόπουλος, Καραγιάννης, Πατσιαβούρας (58’ Τάκος), Μουρατίδης (41’ Βύζας).

ΓΡΕΒΕΝΑ: (Ανδρ. Λέτσιος) Γράβαλος, Κατσάνος, Σάλλα, Δογκάλης, Σπηλιώτης, Παπαδόπουλος, Λούδας (54’ Απατζιάδης), Τζήκας (70’ Μαλλάϊ), Παπατσάνης (54’ Τζάτσος), Τζατζής, Λιούρας.

Προηγούμενες

ΑΕΠ: Διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Σαββάτου

Οι ποινές της ΕΠΣ Ημαθίας

Επόμενη