Ιωάννου: «Ξεχωριστός αγώνας με τον ΠΑΟΚ»

| |

Με καλή ψυχολογία θα παραταχθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ η Βέροια, σύμφωνα με τον Ηλία Ιωάννου. Ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε στην κάμερα του Novasports πως η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Κέρκυρα έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες της ομάδας του και συμπλήρωσε πως δε θα επηρεαστεί από την παρουσία των φιλάθλων του «Δικέφαλου» του Βορρά στις εξέδρες του γηπέδου της Βέροιας. 

“Είναι ένα ξεχωριστό και δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα και προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε καλό δρόμο. Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθησή μας είναι όσο ανεβασμένες πρέπει να είναι. Θα κοιτάξουμε να βρούμε τις αδυναμίες του πολύ δύσκολου αντιπάλου μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μας προβληματίζει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Εμείς χαιρόμαστε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα. Όσος κόσμος του ΠΑΟΚ κι αν έρθει, εδώ είναι η έδρας μας και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα είναι καλή ατμόσφαιρα και θα πάμε  καλά.

Αγωνιστικά θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί. Διαβάζουμε όλη την εβδομάδα τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι ομάδα είναι και τι δυναμική έχει. Χρειαζόμαστε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς και θα προσπαθήσουμε όλη την διάρκεια του ματς να τους πάρουμε”.

Για την αλλαγή προπονητή ο Ηλίας Ιωάννου είπε: “Κάθε αλλαγή φαίρνει κάτι θετικό, αλλάζει την φιλοσοφία και τις συνθήκες. Ο νέος προπονητής ξέρει την ομάδα και τους περισσότερους παίκτες. Το σύνθημά μας είναι δουλειά και πάλι δουλειά”

Σε ερώτηση για το πως περιμένει το ματς ο κόσμος είπε: “Είναι μια γιορτή και υπάρχει ενθουσιασμός γιατί θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Εμείς όμως κοιτάμε αυτό που θα γίνει μέσα στο γήπεδο για να δώσουμε χαρά στους δικούς μας φιλάθλους”.

Προηγούμενες

Χωρίς πέντε ο ΠΑΟΚ στην Βέροια

Η προϊστορία Βέροια-ΠΑΟΚ

Επόμενη