Ιωάννου: Νιώθω γεμάτος σήμερα

| |

Στη σημασία που έχει για τη Βέροια η νίκη επί του Πλατανιά και όχι στο ευρύ σκορ (5-0) στάθηκε ο Ηλίας Ιωάννου με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports. “Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Τελειώνει το πρωτάθλημα, χρειαζόμασταν τη νίκη, η οποία συνοδεύτηκε με πέντε γκολ. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε και σκοράραμε πέντε φορές, απέναντι σε έναν σπουδαίο και πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαστα λίγο νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο, αφού κρίνονται πολλά με την βαθμολογική συγκομιδή που πρέπει να έχουμε. Καταφέραμε βάλαμε δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και στην β’ μέρος βγήκαμε χωρίς άγχος. Παίξαμε την μπάλα μας, βάλαμε πέντε γκολ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. 

Προσωπικά νιώθω πολύ γεμάτος γιατί κατάφερα και βοήθησα την ομάδα μου με τρία γκολ. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει γκολ ο επιθετικός αλλά δουλέψαμε όλοι για αυτό.

Την άλλη Κυριακή είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και θα είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως κάναμε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Σήμερα είναι μια γιορτή για εμάς αλλά από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ για να έχουμε καλή απόδοση για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς”.

Προηγούμενες

Άδικη ήττα της Βέροιας από την ΑΕΚ

Καλαϊτζίδης: «Να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της ΑΕΚ»

Επόμενη