Ισόπαλοι στην Έδεσσα οι έφηβοι του Φιλίππου

| |

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Έδεσσας, το εξ αναβολής παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Εφήβων, μεταξύ του Αερωπού της Έδεσσας και του Φιλίππου της Βέροιας. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψαν οι αντεγκλίσεις και τα παράπονα προς τους διαιτητές από τους γηπεδούχους, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες τελικά με σκορ 31-31. Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Φιλίππου, που προηγήθηκε μέχρι και με 6 γκολ διαφορά, αλλά σιγά- σιγά οι γηπεδούχοι ροκάνισαν τη διαφορά και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 15-15.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες πήγαιναν γκολ- γκολ και το τελικό σφύριγμα δεν βρήκε νικήτρια καμία ομάδα. Ο τραυματισμός του παίκτη του Φιλίππου Δομπρή στο δεξί μάτι, τον άφησε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός παιχνιδιού και στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να γίνει ιατρική επέμβαση και να του τοποθετηθούν τρία ράμματα για να σταματήσει η αιμοραγία.

Κόκκινη κάρτα αντίκρυσε ο συνοδός της τοπικής ομάδας στο 15.56΄ του δεύτερου ημιχρόνου για ειρωνική συμπεριφορά προς τους διαιτητές (Μπουγιάκας-Χατζηπαναγιωτίδης). Απ΄ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 25.54 του δευτέρου ημιχρόνου αντίκρυσε ο παίκτης του Αερωπού Κράλλης Γιάννης για επικίνδυνο παίξιμο σε αντίπαλο παίκτη (χωρίς να του κρατηθεί το δελτίο), ενώ στο 26.59΄του δευτέρου επίσης ημιχρόνου, αποβλήθηκε με τρίτη δίλεπτη παρατήρηση και ο παίκτης του Φιλίππου Τάσος Παντελίδης.

Πέναλτι: 3/4, 2/4. Δίλεπτα: 9/7. Αποκρούσεις: 12/18 Λάθη: 8/18.Δεκάλεπτα: 3-6, 8-12, 15-15(Ημίχρονο), 20-20, 25-25, 31-31(τελικό).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ(Σαράφης-Κούγιας):Θωμαϊδης(2), Αποστολίδης(2), Τριανταφυλλίδης, Χαραλαμπίδης(1), Σερασίδης, Ζευγαρόπουλος(2), Μιχαηλίδης(3), Δομπρής(10), Κωσταράκης(1), Γιακουμόπουλος(1), Παντελίδης(9), Καργατζής, Ζλατάνος, Πιστοφίδης.

Προηγούμενες

Παράσχος: Βλέπουμε πρώτη πεντάδα

Διτσόλας: Μπορούμε να κερδίσουμε τον Διαβατό

Επόμενη