Ισοπαλία Φιλίππου με Ζαφειράκη

| |

Ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας που έληξε ισόπαλο 30 – 30, έδωσε την Πέμπτη 13-09-12 το απόγευμα ο Φίλιππος Βέροιας, αυτή τη φορά στη Νάουσα με αντίπαλο τον Ζαφειράκη. Ο Φίλιππος, παρατάχτηκε με αρκετές δικαιολογημένες απουσίες στο  γήπεδο.

Ο Ζαφειράκης του Τέο Παυλίδη, σε κανένα σημείο δεν βγήκε από το παιχνίδι και πάλεψε δυνατά μέχρι το τέλος. Για την ομάδα του Φιλίππου (Κύρος Σαράφης), αγωνίστηκαν: Μπαντής (2), Ντόβας (1), Δομπρής (7), Τσιρογιάννης (4), Αρβανιτίδης (2), Κορωνάς (1), Δραγκόλας (5), Καργατζής (1), Κωστακίδης Θάν.(1), Δινάλης, Μιχαηλίδης (2), Παντελίδης (4).

Ρεσιτάλ από τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων, που είχαν ο Ζαφειράκης 25 αποκρούσεις (9 στο πρώτο και 16 στο δεύτερο ημίχρονο) και 24 ο Φίλιππος (18 ο Δέλιος και 6 ο Ζλατάνος). 6/9 πέναλτι για τον Ζαφειράκη και 1/1 για τον Φίλιππο. 3 δίλεπτες αποβολές για τον Φίλιππο.

Επόμενοι φιλικοί αγώνες, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου (17.00), στη Θεσσαλονίκη με την ΧΑΝΘ και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου (12.30΄) στο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ με τον ΦΟΙΒΟ Συκεών Θεσ/νίκης.

Προηγούμενες

Διομήδης: Κέρδισε την ΑΕΚ και εκτός

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΝΗΡΕΑΣ

Επόμενη