Ικανοποιημένος από το τρίποντο ο Στέφενς

| |

Ικανοιποιημένος από τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στην Βέροια δήλωσε ο τεχνικός του “δικεφάλου” Χουμπ Στέφενς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίρνουμε μαζί μας τους τρεις πόντους. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Βέροια. Παίζουν με μεγάλες μπαλιές και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο να έχουμε την απάντηση. Πετύχαμε στη σωστή στιγμή τα γκολ. Δεν είμαι χαρούμενος για το γκολ της Βέροιας αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί.

Μετά το παιχνίδι δε σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές ακόμα και να με ρωτήσετε».

Για το αν η ομάδα έπαιξε σε υψηλό ρυθμό:
«Νομίζω ότι ήταν ένα δύσκολο ματς που ξέραμε εξ αρχής με τις βαθιές μπαλιές. Αυτός ο αγωνιστικό χώρος δε βοήθησε να αναπτύξουμε το παιχνίδι αλλά τα γκολ ήρθαν στη σωστή στιγμή».

Για το λόγο που έκανε ευκαιρίες η Βέροια:
«Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Επαιζε με έναν τρόπο παιχνιδιού που σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο για εμάς να το απαντήσουμε».

Για τον Νίνη και τον Τζαβέλλα:
«Τα πήγαν καλά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Και παίζουν σε μια ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τη Βέροια:
«Περιμέναμε να είναι δύσκολο. Δεν είχε ήττα στα πρώτα τρία της παιχνίδια, έχασε ένα σήμερα, αλλά είναι πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι και στα άλλα παιχνίδια θα έχει τις ευκαιρίες της. Δεν είμαι ο προπονητής της Βέροιας για να μιλήσω για τα δυνατά και τα αδύνατα στοιχεία της Βέροια».

Για τις αλλαγές στο τέλος:
«Το γεγονός ότι περιμέναμε ότι θα παίξουν με βαθιές μπαλιές μας έκανε να σκεφτούμε ότι θα είναι καλό να βάλουμε δύο υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές. Ο Βούκιτς μπήκε για να κρατήσει και τη μπάλα».

Για το αν ο Νίνης έπαιξε εκεί από ανάγκη ή τον σκέφτεται για αυτή τη θέση:
«Θα το δούμε στο μέλλον…»

Προηγούμενες

Απογοήτευσε τον κόσμο ο Φίλιππος

Τι απάντησε στους φιλάθλους ο Νίκος Γεωργιάδης

Επόμενη