Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Παναγόπουλος

| |

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ήταν ο τεχνικός του Πανιωνίου Κώστας Παναγόπουλος. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Συγχαρητήρια στη Βέροια. Είναι μια ομάδα που μας δημιούργησε προβλήματα και απέδειξε πως είναι πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο 15λεπτο ανήκει στη Βέροια. Ήταν φανερό το άγχος. Είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα πως το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν τελικός. Η νίκη μας δίνει μία ώθηση στην ψυχολογία, αλλά ουσιαστικά μετράνε οι τρεις βαθμοί.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Μιλήσαμε με τα παιδιά στην ανάπαυλα και είπαμε ότι όλα περνάνε από το χέρι μας. Στο β’ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε ευκαιρίες. Αν τελικά έπρεπε κάποιος να κερδίσει αυτή ήταν η ομάδα μας».

Σε ερώτηση για την επιστροφή του, ο τεχνικός του Πανιωνίου είπε: «Γνωρίζω αυτή την ομάδα και τα παιδιά δυο χρόνια. Έχω δουλέψει μαζί με την ίδια ομάδα Τα παδιά έδειξαν ότι είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες. Το θέμα της ψυχολογίας μπορεί να σου δώσει πόντους για μια δυο αγωνιστικές. Εχουμε το περθώριο της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε καλύτεροι. Εγώ θέλω κάθε Κυριακή τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Έλειψα αρκετά, ήταν ευχάριστη η επιστροφή μου, αλλά θα ήμουν ευχαριστημένος όποιο αποτέλεσμα κι αν ερχόταν σήμερα».

Προηγούμενες

Στοίχημα: Συνεχίζεται το σερί στη Β’ Ισπανίας

Δωρεάν και οι γυναίκες στο Βέροια – ΠΑΟ

Επόμενη