Ικανοποιημένος από την προσπάθεια ο Ντόστανιτς

| |

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Βέροιας εξέφρασε μετά το ματς με τον Πλατανιά, ο τεχνικός της “Βασίλισσας” Ράτκο Ντόστανιτς. “Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Κάθε ματς για εμάς είναι δύσκολο. Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε καλά. Μετά το 1-0 μπορούσαμε να λειτουργήσουμε καλύτερα. Και ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες. Έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να μην δεχθούμε γκολ πριν το ημίχρονο. Αν το ημίχρονο ήταν 1-0 τότε θα ήταν διαφορετικό το ματς. 

Μπήκαμε καλά και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά σε μια κόντρα επίθεση έγινε το 1-2. Οι παίκτες δεν είχαν πανικό, προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση και το πέτυχαν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο μείναμε με δέκα παίκτες, αλλάξε τρόπο παιχνιδιού και φθάσαμε εδώ που είμαστε. Ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Πιστεύω ότι το σκορ είναι δίκαιο. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για εμάς”.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο κ. Ντόστανιτς δήλωσε ότι η Βέροια έχει τις δυνατότητες να μείνει στην κατηγορία. Σημείωσε ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και ψάχνει προσεκτικά για παίκτες που μπορούν να την βοηθήσουν.

Προηγούμενες

Τι δήλωσαν Μπάρμπας, Καντιμοίρης για το Βέροια-Πλατανιάς

Αναστόπουλος: Έπρεπε να κερδίσει ο Πλατανιάς

Επόμενη