Θέλει μόνο νίκη η Βέροια

| |

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς με τον Λεβαδειακό. Η “Βασίλισσα” θα αναζητήσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να μπει σε δρόμο ανάκμαμψης. Αντίθετα, αν δεν κερδίσει και την Κυριακή, ο κλοιός θα σφίξει ακόμη περισσότερο γύρω της.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα της ομάδας είναι λίγο πολύ γνωστά και δεν επηρεάζουν τον βασικό σχεδιασμό του Ράτκο Ντόστανιτς. Εκτός είναι οι τραυματίες Λόπεζ, Βεργώνης, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Γεωργιάδης. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:

Καντιμίρης, Τζημογιάννης Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαγκάν, Ορέστες, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μάνος, Όστοιτς, Αναστασόπουλος, Μπεν, Τραπ, Μρντάκοβιτς, Αποστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σισοκό, Σιόντης.

Ο Λεβαδειακός

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό στάδιο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Αμέσως μετά την προπόνηση, ο κ. Καραγεωργίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία μετά το γεύμα, αναχώρησε για τη Βέροια:

Przyrowski, Στρατηλάτης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Ιωαννίδης, Μάγκας, Λαμπρόπουλος, Sanguinetti, Σκέμπης, Petrazzi, Rogerio, Kone, Nικολακάκης, Kapo, Ortega, Γιάντσης, Kandji, Βασιλείου, Μάντζιος.

Προηγούμενες

Ένας οικολόγος στα γήπεδα

Καφές: «Να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα»

Επόμενη