Η 20άδα του Απόλλωνα

| |

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην 20άδα για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (17:15) με αντίπαλο τη Βέροια. Πρόκειται για τους Τζόρβα, Γκόμεζ, Παπαζαχαρία, Βέρτζο, Δεληζήση, Αλβαρεζ, Αργυρόπουλο, Διαμάντη, Παντελιάδη, Χατζηζήση, Κόρμπο, Καμαρά, Τσεμπερίδη, Τσοκάνη, Εγκον, Γκουέλα, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Μπλάζεκ και Φαρινόλα. 

Αισιόδοξος ο Τεννές

Αισιόδοξος για την πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές με δηλώσεις του για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της Nova:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό κι είναι και πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί θα’ ναι ένα παιχνίδι που θα’ χει πάρα πολλές δυσκολίες και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για τους ποδοσφαιριστές με ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά η Βέροια:
«Σίγουρα με προβληματίζει και εμείς κοιτάμε συνολικά την ομάδα της Βέροιας και όχι μόνο συγκεκριμένα ένα ή δύο παίκτες. Νομίζω ότι θα’ χουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο και πρέπει να’ μαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Για το ότι ο Απόλλωνας παίρνει συχνά το προβάδισμα, αλλά δεν μπορεί να το κρατήσει:
«Σήμερα όμως το κράτησε, προηγήθηκε και το κράτησε και ας ελπίσουμε ότι αυτή η κακιά συνήθεια που υπήρχε στην ομάδα να σταμάτησε σήμερα».

Για το τι έχει προλάβει να κάνει απ’ τη στιγμή που ανέλαβε τον Απόλλωνα:
«Κοιτάξτε, ότι ο χρόνος είναι πάρα πολύ λίγος και πολύ δύσκολα γίνονται θεαματικές αλλαγές αυτό είναι γεγονός, αλλά ήρθα στον Απόλλωνα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Προηγούμενες

Πρώτη φορά αντίπαλος ο Σανίκης

Καλλονή: Χωρίς Καζάκη, Γκάσιτς

Επόμενη