Η προϊστορία Βέροια- Αστέρα

| |

Για έκτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή Αστέρας και Βέροια, με την προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια να ευνοεί τον Αστέρα, αφού μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ έχει ηττηθεί μία φορά στη Βέροια.

Το παιχνίδι που έγινε στην Βέροια στις 7 Ιανουαρίου 2007, ήταν το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων –στην Β’ Εθνική κατηγορία- και έχει μείνει στην ιστορία, γιατί ο τερματοφύλακας του Αστέρα Γιάννης Συμεωνίδης απέκρουσε δύο πέναλτι διατηρώντας το 0-0, ενώ ήταν και το προπονητικό ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Πάουλο Κάμπος στον Αστέρα. Προπονητής της Βέροιας ήταν ο Στέφανος Γαιτάνος, που είχε παίκτη σε εκείνο το ματς τον νυν ποδοσφαιριστή του Αστέρα Χρήστο Πιπίνη!

Στις 20 Μαΐου 2007 στην Τρίπολη ο Αστέρας κέρδισε 2-0 την Βέροια (Ιωάννου 16’ 43’). Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και της Βέροιας ο Δημήτρης Καλαιτζίδης.

Στις 16 Δεκεμβρίου 2007 στη Βέροια (678 εισιτήρια), οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 1-0 (Δ. Σαμαράς 44’). Προπονητής του Αστέρα ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και της Βέροιας ο Γιάννης Ματζουράκης.

Στις 30 Μαρτίου 2008 στην Τρίπολη (1.007 εισιτήρια), ο Αστέρας κέρδισε πάλι 2-0 με σκόρερ πάλι έναν παίκτη, που αυτή τη φορά ήταν ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ (6’ 60’). Προπονητής του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και της Βέροιας ο Λεωνίδας Υφαντίδης.

Στις 21 Οκτωβρίου 2012 (1.937 εισιτήρια), ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 την Βέροια, με την «ιστορία να επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά» καθώς πάλι παίκτης του Αστέρα σημείωσε δύο γκολ (Περόνε 51’ 69’), ενώ το άλλο το σημείωσε ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις (67’). Προπονητής του Αστέρα ο Σάκης Τσιώλης και της Βέροιας ο Νίκος Καρύδας.

Προηγούμενες

Κατσίκης, Μιχαηλίδης στο Φίλιππος-Φοίβος

Κλείνει Ντούσερ

Επόμενη