Η προκήρυξη της Βικελαίας ποδηλατοδρομίας

| |

Το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό  Σύλλογο Βέροιας και τον ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ , την Ε.Ρ.Β.Α.Ν., την ΛΕ.ΜΟ.Β, τους Προσκόπους και Οδηγούς Βέροιας, τις Σχολικές επιτροπές Α΄Βάθμιας & Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης, ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων ,νηπιαγωγείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ενηλίκων με διαδρομή στο κέντρο της πόλης της Βέροιας, την Κυριακή 19 Μαΐου .

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ – ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ά ΦΑΣΗ: Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες του ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ είναι η εξής :  Γραφεία συλλόγου,  Ιουστινιανού,  Μάρκου Μπότσαρη,  Μητροπόλεως και  Ελιάς και συνάντηση με τους ποδηλάτες της ΄Β φάσης, με τόπο συγκέντρωσης τα γραφεία του συλλόγου, ώρα συγκέντρωσης 10.00 και ώρα εκκίνησης 10.30. (Η συγκέντρωση δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει με ευθύνη του Συλλόγου ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, και αφορά ποδηλάτες του συλλόγου. (Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ. 2331028282 και  6973556257)

΄Β  ΦΑΣΗ: 

ΤΟΠΟΣ συγκέντρωσης ποδηλατών: πάρκο Εληάς (χώρος πλατάνων) για δήλωση συμμετοχής  στη Γραμματεία.

ΩΡΑ  προσέλευσης 10:00πμ.  ΩΡΑ εκκίνησης 11:00πμ κοντά στο Βλαχογιάννειο Μουσείο

ΔΙΑΔΡΟΜΗ  : Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής : Αφετηρία οδός Ανοίξεως ( Βλαχογιάννειο Μουσείο) οδός Ανοίξεως μέχρι την πλατεία Κόρακα οδός Βενιζέλου οδός Εληάς και τερματισμός στην οδό Εληάς προς Κωτουνίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

1η  Κατηγορία και  1η εκκίνηση ώρα 11.00 : μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ. και ενήλικες.

2η  Κατηγορία και  2η εκκίνηση ώρα 11:05: μαθητές Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ Τάξεων Δημοτικών Σχολείων

3η Κατηγορία  και 3η εκκίνηση ώρα 11:10 μαθητές Α΄, Β΄, και Γ΄ Τάξεων, μαθητές νηπιαγωγείων, γονείς ή κηδεμόνες (για μεγαλύτερη ασφάλεια σ’αυτήν την κατηγορία οι γονείς -ή οι κηδεμόνες- μπορούν αν θέλουν να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά τους με ποδήλατο ή χωρίς ποδήλατο).

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες
  • Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας (οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως   προκύψουν)
  • Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πρίν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας)
  • Ο χαρακτήρας της ποδηλατοδρομίας δεν είναι ανταγωνιστικός

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Σε συνεργασία με την Τροχαία Βέροιας  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς. Οχήματα της τροχαίας και βοηθοί ποδηλάτες θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρούπ των ποδηλατών. Στην πλατεία Εληάς , θα υπάρχει γραμματεία, χώρος κληρώσεων & απονομών & σταθμός Α΄ Βοηθειών.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ:

Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας θα κληρωθούν ποδήλατα, κράνη  και πολλά δώρα έκπληξη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του  Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο τηλ. 2331-0-22178. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους την ημέρα της ποδηλατοδρομίας, μπορούν να δηλώσουν  στο 2331-0-78936.       

Προηγούμενες

Δυο χρυσά κι ένα αργυρό για τους παλαιστές Αλεξάνδρειας

Επόμενη