Η παρουσίαση του νέου χορηγού

| |

Σε  μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, έγινε το Σάββατο  8 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, στην αίθουσα ΡΩΞΑΝΗ του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ, η επίσημη παρουσίαση του χορηγού του ιματισμού του τμήματος Χάντμπολ του Φιλίππου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Από τον Φίλιππο παρέστησαν παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου, καθώς και αντιπροσωπεία από όλα τα τμήματα χάντμπολ της ομάδας.

Ως εκπρόσωπος της εταιρείας αθλητικών ειδών TOP SPORT που ανέλαβε να ντύσει φέτος την ομάδα του Φιλίππου, παρέστη ο ένας εκ των συνεταίρων της εταιρείας TOP SPORT  κ. Κώστας Κουκοδήμος, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πιερίας και παλαιός παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος. Ο Διονύσης Ντόβας, ως εκπρόσωπος του Φιλίππου, καλωσόρισε το κ. Κουκοδήμο και αναφέρθηκε εν συντομία στο βιογραφικό του μεγάλου αθλητή, ¨για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι¨, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο κ. Κουκοδήμος στην αντιφώνησή του, αναφέρθηκε στη φιλία που τον συνδέει με παλιούς αθλητές και συμφοιτητές του από τη Βέροια και αναγνωρίζοντας την δεινή οικονομική κατάσταση που διέρχεται η κοινωνία μας και ειδικότερα ο χώρος του αθλητισμού, τον οποίο τόσα χρόνια υπηρέτησε,  τόνισε πως προβαίνει στην παραπάνω κίνηση, όχι σαν πολιτικός, αλλά καθαρά σαν επιχειρηματίας. Το νέο ραντεβού, ορίστηκε για την  επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων της ομάδας, όταν παραληφθεί ο ιματισμός. 

Παρακολουθείστε παρακάτω την παρουσίαση

Προηγούμενες

Στιγμιότυπα από τις Βαρβάρες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ

Επόμενη