Η νέα διοίκηση του Φιλίππου

| |

Από τον Φίλιππο, ανακοινώθηκε ότι στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Φιλίππειου Γυμναστηρίου Βέροιας, η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου, για τον οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην παραπάνω Γ.Σ., παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι και προπονητές από όλα τα Τμήματα του Συλλόγου και κατατέθηκαν γνώμες και προτάσεις για την μελλοντική πορεία του Συλλόγου και την καλύτερη λειτουργία όλων των Τμημάτων του.  Αισθητή η παρουσία και παλαιών παραγόντων του Συλλόγου, οι οποίοι αποδεικνύεται ότι εξακολουθούν να αγαπούν και να ενδιαφέρονται γαι τον Σύλλογο. Από την εκλογική διαδικασία στην οποία προήδρευσε η κα. Σοφία Ζεϊμπέκη (γραμματέας ο κ. Θ. Τσιρογιάννης), εκλέχτηκαν κατά αλφαβητική σειρά οι εξής:

Αποστολίδης Γρηγόριος, Γκατζίδης Θεόδωρος, Γκιλιόπουλος Ιωάννης, Δομπρής Ανέστης, Δραγκόλας Παύλος, Λαζός Ηλίας, Μπαλτατζής Νικόλαος, Νούλας Νικόλαος, Ντόβας Διονύσιος, Ξυλογιάννης Γεώργιος, Ορδουλίδης Νικόλαος, Παπαϊωάννου Γρηγόριος, Σκουρτόπουλος Σωτήριος, Τραπεζανλίδης Γεώργιος, Φιλόσογλου Δημήτριος.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν: Λευκόπουλος Λόλος, Καμπαϊλής Κων/νος, Θεοδωρούσης Θεόδωρος, Δινάλης Χρήστος, Ζευγαρόπουλος Γρηγόριος, Τσιρογιάννης Θωμάς. Για την εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ζευγαρόπουλος Λάζαρος, Τάκης Γεώργιος, Ναλμπάντης Ιωάννης.

Οι παραπάνω εκλεγέντες, θα προβούν στην κατανομή των αξιωμάτων και καθηκόντων, στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Την ίδια μέρα στις 18.30΄, θα πραγματοποιηθεί και ο ετήσιος αγιασμός των αθλητών Χάντμπολ του Φιλίππου, αφού την επόμενη μέρα Σάββατο στις 18.00, θα αντιμετωπίσει στην έδρα του για την πρεμιέρα του Εθνικού Πρωταθλήματος της Α1, την ομάδα του ΑΡΗ Νικαίας.  

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκινά το πρωτάθλημα της Α1

Επόμενη