Η μεγάλη βραδιά του Γουίλι

| |

Ο Γκιγιέρμο Πέρεζ, ή Γουίλι χαϊδευτικά, ήρθε το καλοκαίρι στην Βέροια από την Ισπανία, για να αποτελέσει μια καλή αλλαγή στον πάγκο της Βέροιας. Από τις πρώτες προπονήσεις έδειξε καλά στοιχεία, ωστόσο ούτε με τον Μάκη Χάβο αλλά ούτε και με τον Νίκο Καρύδα κατόρθωσε να εξασφαλίσει θέση βασικού.

Βασικός έγινε ο Γκιγιέρμο με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και αφού καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει καλύτερος. Το μεγάλο βράδυ του Γκιγιέρμο, ήταν το προχθεσινό κόντρα στον Πανθρακικό όπου σημείωσε τρία γκολ (ο Σπάθας του μέτρησε τα δύο) και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Πιστεύουμε ότι ανάλογες βραδιές θα υπάρξουν και άλλες διότι ο παίκτης βρίσκεται σε φόρμα, ενώ ο προπονητής του γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του παίκτη και πώς θα πάρει περισσότερα από αυτόν.

Όσον αφορά το που αφιερώνει τα τέρματά του, ο Γκιγιέρμο, τα αφιέρωσε στον φίλο του Κάρλος Μενέντεζ, ή Καρλίνο. Στην δήλωσή του στην Sporday ανέφερε: “«Είναι η πρώτη μου φορά που πετυχαίνω δύο γκολ σε έναν αγώνα, τα οποία αφιερώνω στον Καρλίνος. Μαζί ήρθαμε στη Βέροια και δεν υπάρχει μέρα που να μην έχουμε βρεθεί».

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΧΑΝΘ

ΠΑΟΚ

Επόμενη