Η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

| |

Αφού τελείωσε η αγωνιστική δραστηριότητα για την Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα», ήρθε και η ώρα της βασιλόπιτας. Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014 κόπηκε στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας η βασιλόπιτα των ακαδημιών της Κ.Α.Ν. Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του συλλόγου κος Αναστάσιος Καραμπατζός. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Καρυδά Μαρία που παρακολούθησε τους μικρούς κολυμβητές, μαζί με τους γονείς τους, να ξεφαντώνουν χορεύοντας και παίζοντας στην πισίνα.

Τα φλουριά της βασιλόπιτας έτυχαν για το σύλλογο ο συντηρητής και ψυχή του κολυμβητηρίου κος Κουζλακίδης Θεόδωρος και για τις ακαδημίες οι αθλητές: Φειδάντσης Βασίλης Λαφάρα Αφροδίτη, Δημούλα Ευγενία, Παπαδόπουλος Σπύρος, Μαλιάσας Γιάννης, Παπαδοπούλου Ελισσάβετ, Ουγγρίνης Βαγγέλης, Μίλης Θωμάς.

Βασιλόπιτα όμως έκοψαν και το τμήμα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων της Κ.Α.Ν με την προπονήτρια κα Τριανταφυλλίδου Ελευθερία με τυχερή την κα. Σμέρνου Πόπη, αλλά και το τμήμα του aqua aerobic με την προπονήτριά του κα. Τεληγιαννίδου Ηλιάνα και τυχερή την κα. Κλώνα Έφη.

Τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, και εύχονται καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Προηγούμενες

Το τμήμα Ρυθμικής του Φιλίππου έκοψε την βασιλόπιτα

Ολυμπιακός

Επόμενη