Η Α1 με αριθμούς

| |

Οι ομάδες της Α1 τοπικής κατηγορίες βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα σε διακοπές και θα επιστρέψουν το πρώτο Σάββατο του Γενάρη. Το πρωτάθλημά τους βρίσκεται ακριβώς στην μέση και είναι μια ευκαιρία να δούμε τις αποδόσεις των ομάδων σε αριθμούς.

Περισσότερες νίκες: Η ομάδα με τις περισσότερες νίκες είναι το Νεόκαστρο. Στα 14 παιχνίδια του πρώτου γύρου μετρά 11 νίκες.

Καλύτερη επίθεση: Την καλύτερη επίθεση στον πρώτο γύρο την έχει η Μελίκη με 40 τέρματα, ένας μόλις παραπάνω από τα 39 του Νεοκάστρου.

Καλύτερη άμυνα: Το Νεόκαστρο στον πρώτο γύρο παρουσίασε την καλύτερη άμυνα. Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα δέχθηκαν μόλις οκτώ τέρματα.

Χειρότερη επίθεση και άμυνα: Και στις δυο κατηγορίες αυτές, συναντά κανείς το όνομα της Επισκοπής. Οι παίκτες της Επισκοπής σημείωσαν τα λιγότερα γκολ, δέκα, και δέχθηκαν τα περισσότερα, 53.

Λιγότερες ήττες: Στην κατηγορία αυτή, φιγουράρει το όνομα του Διαβατού. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα δεν έχει καμία ήττα στον πρώτο γύρο.

Λιγότερες νίκες: Στην κατηγορία αυτή συναντά κανείς την Επισκοπή, η οποία δεν έχει καμιά νίκη στον πρώτο γύρο.

Περισσότερες ισοπαλίες: Δυο ομάδες είναι αυτές που έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες. Ο Διαβατός και η Μέση, στα 14 ματς του πρώτου γύρου, μετρούν από 5 ισοπαλίες.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Επόμενη