Η αποστολή του ΠΑΟ

| |

Περισσότερα όπλα σε σχέση με το ματς της περασμένης Κυριακής έχει ο τεχνικός του ΠΑΟ, αφού στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνεται ο Ατζαγκούν μετά την… περιπέτεια της άφιξής του στην Ελλάδα. Εξ αιτίας αυτής δεν αναμένεται να βρει θέση στο βασικό σχήμα, αφού δεν θεωρείται απόλυτα έτοιμος.

Αντίθετα στην αρχική ενδεκάδα αυτήν τη φορά θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος και στα δύο προηγούμενα ματς που αγωνίστηκε έστω και λίγο, δείχνει να είναι ο επιθετικός που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να ανοίγει αντίπαλες άμυνες.

Πλέον ο Σουηδός μοιάζει να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιζόμενος από την αρχή θα προσπαθήσει να δώσει γκολ και αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Καπίνο θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Νάνο και Μαρινάκης θα αγωνιστούν στα άκρα, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σίλντενφελντ και θα είναι ο παρτενέρ του Κουτρουμπή στα στόπερ.

Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Λαγό, Αμπεΐντ και Ζέκα (θυμίζουμε πως ο Μέντες είναι τιμωρημένος) και οι Ντίνας, Μπαϊράμι θα πλαισιώσουν τον Μπεργκ στην επίθεση.
Ατομικά προπονήθηκε ο Σταματάκης.

Στα της προπόνησης, σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Σίλντενφελντ και ατομικά γυμνάστηκε ο Σταματάκης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Προηγούμενες

Κέρδισαν τον Ζαφειράκη οι νεανίδες του Ποσειδώνα

Γαϊτάνος: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Επόμενη