Ζαφειράκης: Φιλικά παίδων και παλαιμάχων

| |

Σε συνέχιση της συνεργασίας με την Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ, την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6 το απόγευμα, η παιδική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη θα δώσει φιλικό αγώνα στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας με την αντίστοιχη παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ζαφειράκη είναι αυτήν την στιγμή ισόβαθμη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της, μαζί με τον Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ και πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα παίδων (εννέα σερί νίκες).

Ένας ακόμα αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας. Αυτοί την φορά, οι παίδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής πρέπει να βρίσκονται στην τρυφερή ηλικία των ΣΑΡΑΝΤΑ χρονών και πάνω. Οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν καλέσει τους εξής : ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΜΗΝΑΣ , ΤΣΙΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ , ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΣΠΑΘΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΤΟΥΦΑΣ ΝΙΚΟΣ , ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΡΑΠΑΣ ΔΑΚΗΣ , ΤΖΙΜΟΥΛΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΙΑΠΑΣ ΜΑΝΟΣ, ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΔΕΛΗΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΠΙΠΙΛΑΣ ΜΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΝΙΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ , ΚΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΡΚΟΒΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ, ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΣΚΟΔΡΑ ΠΑΥΛΟ, ΜΑΓΓΑΒΕΛΛΑ ΣΤΑΥΡΟ, ΝΑΤΣΙΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΝΙΚΟ.

Όσοι αθλητές δεν έχουν δει το όνομά τους και θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι, είναι ευπρόσδεχτοι να το κάνουν, για να μπορέσουν και οι προπονητές τους, να τους καλέσουν στα ηλικιακά κλιμάκια της ένωσης.

Παρακαλούνται οι γιατροί του Νοσοκομείου Νάουσας και οι οδηγοί του Ε.Κ.Α.Β να μην απομακρυνθούν από την πόλη κατά το δίωρο 6 με 8 της Κυριακής.

Προηγούμενες

Δεν υπάρχει ανησυχία για Λόπεζ, Γκιγιέρμο

Στην Έδεσσα η Μελίκη, στην Αλεξάνδρεια ο Ζαφειράκης

Επόμενη