Ζίου-Ζίτσου: Αργυρό μετάλλιο ο Γιώργος Νικολαΐδης του Ρωμαίου στο πανελλήνιο Παμπαίδων-Παγκορασίδων

| |

Με τέσσερεις αθλητές εκπροσωπήθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου 2014 Παμπαίδων –Παγκορασίδων το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Αθλητικό κέντρο Άνω Λιοσίων ο αθλητικός σύλλογος ΡΩΜΑΙΟΣ, με απολογισμό το αργυρό μετάλλιο του Γιώργου Νικολαϊδη, ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των -12 (-60κλ.).

Οι υπόλοιποι αθλητές που πήραν μέρος ήταν ο Ιωσηφίδης Γιώργος -12 (-27κλ.), Καφές Παύλος-15 (-53κλ.) και Καφές Άγγελος-12 (-47κλ.) οι οποίοι μπορεί να μην κατάφεραν να πετύχουν κάποια διάκριση, ωστόσο αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες οι οποίες σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον, κάτι που τόνισε άλλωστε και ο προπονητής του συλλόγου, Χρήστος Μιχαϊλοβ, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου μας, οι οποίοι για πρώτη ουσιαστικά φορά πήραν μέρος σε αγώνες αυτού του επιπέδου. Είδαμε που βρισκόμαστε και ευελπιστώ πως με δουλειά και υπομονή τα παιδιά αυτά, μαζί και με εκείνα που έρχονται από πίσω θα είναι σε θέση να δείξουν την πρόοδο τους στο μέλλον».

Η σειρά των «μεγάλων»

Το σαββατοκύριακο που μας έρχεται, είναι η σειρά των της ανδρικής και γυναικείας ομάδας να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι Αθανάσιος Τσαπραντζής, Θόδωρος Παντελίδης, Γρηγόρης Φενερίδης, Ρούντι Λιτσάνοβ, Ειρήνη Πιστοφίδου και Αναστασία Ζουμπόδη.
 

Προηγούμενες

Δοκιμάζεται στην Manchester United ο Ντουμάνης Πάρης του Νηρέα Βέροιας

Στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ ο Φίλιππος

Επόμενη