Ζέκα: «Έχουμε καλή ομάδα»

| |

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι έχει νέους παίκτες, αλλά καλή ομάδα, τόνισε ο Ζέκα, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ισοπαλία με τη Βέροια δεν θα επηρεάσει την ομάδα του. Αντίθετα, σύμφωνα με τον Πορτογάλο οι “πράσινοι” πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα στην κάμερα του novasports:

«Αποδείξαμε ότι μπορεί να έχουμε νέους παίκτες, αλλά έχουμε καλή ομάδα. Σήμερα προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει πως υπάρχουν πολλά νέα παιδιά».

Για τη στήριξη των οπαδών:
«Οι φίλαθλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την ομάδα και παίζουν ρόλο για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία στα εκτός έδρας ματς. Εντός παίζουμε καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία για τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τα αμυντικά προβλήματα:
«Δεν συμφωνώ με αυτό. Η Βέροια δεν είχε ευκαιρίες για γκολ. Είχε μόνο μία και σημείωσε τέρμα και μία αντεπίθεση. Η άμυνα πρέπει να βοηθάει, αλλά δεν νομίζω ότι η άμυνα δεν ήταν καλή».

Για την έλευση του Ντάνιελ Πράνιτς:
«Θα έλεγα πως αυτό είναι σίγουρο. Ο Πράνιτς ήρθε εδώ για να βοηθήσει. Όλοι γνωρίζουν την καριέρα του. Ελπίζουμε πως θα μας βοηθήσει, όπως και ο Ατζαγκούν».

Για τον κόσμο:
«Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους. Η ομάδα δείχνει πως παίζει καλά έχοντας τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Πρέπει να έχουμε συνεργασία με τους οπαδούς και τους ευχαριστούμε θερμά».

Προηγούμενες

Βέροια: Συγχαρητήρια στην Εθνική

Καραπάνος, Τόλιος στο ΧΑΝΘ – Φίλιππος

Επόμενη