Εχθρική διαιτησία

| |

Για εχθρική διαιτησία μίλησε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Δημήτρης Καλαϊτζίδη υποστηρίζοντας πως το γκολ του Βεργώνη στο 90’ το οποίο δεν μέτρησε ως οφ-σάιντ είναι καθαρό. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που τηρεί τις προϋποθέσεις για την Super League. Δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες. Θεωρώ πως σήμερα υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος καθώς το γκολ που πετύχαμε στο 90’ είναι καθαρό.

Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα με πολλαπλά ωφέλει. Η Βέροια έχει μεγάλες δυνατότητες και ως ομάδα αλλά και ως πόλη για την Super League. Όσον αφορά τον Πανσερραϊκό, πιστεύω ότι του αξίζουν καλύτερα πράγματα και εύχομαι του χρόνου να τα καταφέρει.  

Η διαιτησία, μπορεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια να είναι καλύτερη όμως όχι για μας. Πιστεύω ότι έχουν αλλοιωθεί πολλά αποτελέσματα της Βέροιας φέτος. Και παρά τις δυσκολίες αυτές πετύχαμε τον στόχο μας αλλά δυστυχώς με ευθύνη άλλων δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Στις 30 του μήνα ολοκληρώνεται η χρονιά για μας. Θα δώσουμε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Mετά θα δούμε αν θα μείνω ή όχι».

Πληροφορίες: www.serresport.gr

Προηγούμενες

Καλαϊτζίδης: Μας δίνει πνευματική διαύγεια το αποτέλεσμα

Έκανε το σωστό, διόρθωσε ένα λάθος

Επόμενη